HALFETİ GENÇLERİ ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2020 - 09:28, Güncelleme: 19.11.2020 - 09:28

HALFETİ GENÇLERİ ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Halfeti'de gençlere yönelik eğitim çalışmalarına pozitif ayrıcalık tanıyan Başkan Albayrak, üniversiteye hazırlanan öğrencilere sınava hazırlık setleri dağıttı.
Halfeti'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal yaşama yönelik projelere hassasiyeti ile takdir toplayan Halfeti Belediyesi Başkanı Şeref Albayrak, gençlere eğitim ve sportif yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Albayrak, dün Belediye bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Gençlik Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere sınava hazırlık kitapları dağıtımına katıldı. Dağıtımda gençlere deneyimlerini paylaşan Başkan Albayrak, kendisine iletilen soruları da yanıtladı. Talep ve önerileri de dinleyen Başkan Albayrak, Halfeti'deki genç potansiyelin farkında olduklarını ve ortak paydada gençleri de dahil ederek çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. Başkan Albayrak, "Genç kardeşlerimizin üniversite hayalerini gerçekleştirmeleri için her zaman onların destekçisi olacağız" derken, Halfetili gençler de kendilerine yönelik her türlü eğitim ve sportif desteği sağlayan Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)