HALFETİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2021 - 11:11, Güncelleme: 26.01.2021 - 11:11
 

HALFETİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi ekipleri bu kez Gürlüce'de mıcır serimi çalışmalarını tamamladı.
AK Parti Belediyeciliğinin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Halfeti'de; Şeref Albayrak Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, merkez ve kırsal bölge ayrımı yapmaksızın çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Halfeti Belediyesi, son olarak yol çalışmalarına yoğunlaştı. Vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak da çalışmaların takipçisi olmaya devam ediyor. Belediye Fen İşleri ekipleri son olarak Gürlüce Mahallesindeki mıcır serimi çalışmalarını tamamladı. Vatandaşlar özverili çalışmalarından dolayı Başkan Albayrak'a ve Halfeti Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, Halfeti Belediyesi'nin 2021 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde uygulamalarına devam edeceği öğrenildi.  BAŞKAN YİNE VATANDAŞLARI DİNLEDİ Kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Albayrak, diğer yandan vatandaş talep ve önerilerini dinlemeyi ve Halfeti'yi ortak paydada buluşturmayı sürdürüyor. Başkan Albayrak, gün içerisindeki saha temaslarının ardından bu kez makamında vatandaşları konuk etti. Sorunlarını dinleyen Başkan Albayrak, çözüm noktasında ilgili birimlere talimatlar vererek yine tam not aldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi ekipleri bu kez Gürlüce'de mıcır serimi çalışmalarını tamamladı.

AK Parti Belediyeciliğinin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Halfeti'de; Şeref Albayrak Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, merkez ve kırsal bölge ayrımı yapmaksızın çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Halfeti Belediyesi, son olarak yol çalışmalarına yoğunlaştı. Vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak da çalışmaların takipçisi olmaya devam ediyor. Belediye Fen İşleri ekipleri son olarak Gürlüce Mahallesindeki mıcır serimi çalışmalarını tamamladı. Vatandaşlar özverili çalışmalarından dolayı Başkan Albayrak'a ve Halfeti Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, Halfeti Belediyesi'nin 2021 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde uygulamalarına devam edeceği öğrenildi. 

BAŞKAN YİNE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Albayrak, diğer yandan vatandaş talep ve önerilerini dinlemeyi ve Halfeti'yi ortak paydada buluşturmayı sürdürüyor. Başkan Albayrak, gün içerisindeki saha temaslarının ardından bu kez makamında vatandaşları konuk etti. Sorunlarını dinleyen Başkan Albayrak, çözüm noktasında ilgili birimlere talimatlar vererek yine tam not aldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.