HAKKARİ'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2021 - 10:17, Güncelleme: 05.04.2021 - 10:17

HAKKARİ'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Hakkari'de AK Teşkilatlar ve yerel yönetimlerin adresi bu kez Yüksekova'ya bağlı Esendere Beldesi oldu.
Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Hakkari'de Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen AK Teşkilatlar ve yerel yönetimler bu kez muhtarlar ve kanaat önderleri ile buluşarak talepleri dinledi. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmüttalip Özbek, 27. Dönem AK Parti Hakkari Milletvekili Husret Dinç ve parti teşkilatının katıldığı temaslarda adres bu kez Esendere oldu. Belediye hizmet binasında bölgenin kanaat önderleri ve muhtarları ağırlayan AK Yönetimler, burada talep ve önerileri dinleyerek olası sorunların çözümü için yol haritalarını belirledi. Buluşmada Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu yapılan çalışmaları aktırırken, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde toplumun her kesimi ile bir araya gelerek adımlar atmak olduğunu söyledi. Muhtarların taleplerini birebir not eden AK yönetimlere teşekkür eden Esendereliler ise çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, kendilerine yaklaşımlarından dolayı tüm AK Parti ailesine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)