GÜRPINAR'DAN ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2022 - 12:33, Güncelleme: 18.05.2022 - 12:33
 

GÜRPINAR'DAN ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK DAHA

​​​​​​​Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 2. Etap Hoşab Projesi ile ilgili vatandaşlarla istişarede bulunarak talepleri dinledi.
Gürpınar'da değişimin ve gelişimin mimarı olarak gösterilen Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek Gürpınar'ı ortak paydada buluşturmaya özen gösteren Başkan Tanış, mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği çalışma azmi ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Kurumsal çalışmaları bizzat sahada takip ederek vatandaşlara bilgiler vermeyi ihmal etmeyen Başkan Tanış, yine halkın arasında yer aldı. HOŞAB MAHALLESİNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ, DESTEK İSTEDİ Başkan Tanış makam edindiği Gürpınar sokaklarında yine vatandaşlarla bir araya gelerek süreç içerisindeki yerel yönetim çalışmalarını aktardı. Başkan Tanış bu kez Hoşab Mahallesinde Meclis Üyelerimiz ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  2. Etap Hoşab Projesi ile ilgili istişarede bulunan Başkan Tanış, projeye esnaf ve vatandaşların destek vermesi gerektiğini söyledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Tanış ve ekibine teşekkür etti.
​​​​​​​Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 2. Etap Hoşab Projesi ile ilgili vatandaşlarla istişarede bulunarak talepleri dinledi.

Gürpınar'da değişimin ve gelişimin mimarı olarak gösterilen Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek Gürpınar'ı ortak paydada buluşturmaya özen gösteren Başkan Tanış, mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği çalışma azmi ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Kurumsal çalışmaları bizzat sahada takip ederek vatandaşlara bilgiler vermeyi ihmal etmeyen Başkan Tanış, yine halkın arasında yer aldı.

HOŞAB MAHALLESİNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ, DESTEK İSTEDİ

Başkan Tanış makam edindiği Gürpınar sokaklarında yine vatandaşlarla bir araya gelerek süreç içerisindeki yerel yönetim çalışmalarını aktardı. Başkan Tanış bu kez Hoşab Mahallesinde Meclis Üyelerimiz ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  2. Etap Hoşab Projesi ile ilgili istişarede bulunan Başkan Tanış, projeye esnaf ve vatandaşların destek vermesi gerektiğini söyledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Tanış ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.