Gürpınar'daki husumet barışla son buldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2020 - 14:52, Güncelleme: 12.08.2020 - 14:52
 

Gürpınar'daki husumet barışla son buldu

Gürpınar'da iki aile arasında başlayan husumet Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın girişimleriyle barışla sonuçlandı.
Hizmetlerinin yanı sıra gönül belediyeciliğinde de halkının gönlünde yer edinen AK Partili Belediyeler, yoluna dur durak demeden devam ediyor. AK Belediyeciliğin örnek adreslerinden biri olan Van Gürpınar'dan son olarak gelen bir haber bölgedeki huzur, birlik ve beraberliğin geldiği önemi bir kez daha ortaya çıkardı. Gürpınar'da arazi sorunu nedeniyle iki aile arasında başlayan husumet, Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın girişimleriyle barışla sonuçlandı. İlçeye bağlı Yaramış Mahallesinde ikamet eden Sönmez aileleri arasında arazi anlaşmazlığı sonucu üç ay önce husumet başladı. Sönmez ailelerini barıştırmak için Belediye Başkanı Hayrullah Tanış girişimlerde bulundu. Yapılan görüşmelerin ardından aileler, covid-19 tedbirleri kapsamında maske ve mesafeye dikkat edilerek bir araya getirildi ve barıştırıldı. Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, barış buluşmasında katılımcı herkese  teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Program yapılan duaların ardından sona erdi. (www.akbelediyeler.com)  
Gürpınar'da iki aile arasında başlayan husumet Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın girişimleriyle barışla sonuçlandı.
Hizmetlerinin yanı sıra gönül belediyeciliğinde de halkının gönlünde yer edinen AK Partili Belediyeler, yoluna dur durak demeden devam ediyor. AK Belediyeciliğin örnek adreslerinden biri olan Van Gürpınar'dan son olarak gelen bir haber bölgedeki huzur, birlik ve beraberliğin geldiği önemi bir kez daha ortaya çıkardı.
Gürpınar'da arazi sorunu nedeniyle iki aile arasında başlayan husumet, Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın girişimleriyle barışla sonuçlandı. İlçeye bağlı Yaramış Mahallesinde ikamet eden Sönmez aileleri arasında arazi anlaşmazlığı sonucu üç ay önce husumet başladı. Sönmez ailelerini barıştırmak için Belediye Başkanı Hayrullah Tanış girişimlerde bulundu. Yapılan görüşmelerin ardından aileler, covid-19 tedbirleri kapsamında maske ve mesafeye dikkat edilerek bir araya getirildi ve barıştırıldı. Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, barış buluşmasında katılımcı herkese  teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Program yapılan duaların ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.