GÜRPINAR'DA MEMNUNİYET ARTIYOR

İlçeler 31.07.2022 - 17:28, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:40

GÜRPINAR'DA MEMNUNİYET ARTIYOR

​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Tanış ve AK Parti heyeti, Sevindik, Topsakal Mahalleleri ile Süngübayır Mezrasında vatandaşlarla buluştu.
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, AK Parti İlçe Koordinatörü Şeref Gültepe, AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör ile birlikte Sevindik, Topsakal Mahalleleri ile Süngübayır Mezrasını ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen heyet, Gürpınar'ı ortak akılda buluşturarak sorunlara çözüm arayışında olduklarını belirttiler. Heyet ardından Başkan tanış'ı makamında ziyaret etti. Konuklarına ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan tanış, tüm ekiplerin yaz sezonunun verimli bir şekilde değerlendirdiğini ifade etti. Çalışmalarında vatandaş hassasiyetine özen gösterdiklerini belirten Başkan Tanış, 2022 Yılı Hizmet Planlamasının belirlenen program dahilinde sürdüğünü ifade etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ