GÜRPINAR'DA KAPALI YOLLAR AÇILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2022 - 17:04, Güncelleme: 23.01.2022 - 17:04

GÜRPINAR'DA KAPALI YOLLAR AÇILIYOR

​​​​​​​Gürpınar Belediyesi ilçede etkili olan kar yağışından vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için aralıksız bir şekilde çalışan ekipler, ana arter ve sokakların yanı sıra okul bahçeleri ile mahalle ve mezra yollarının da ulaşıma açılması için yoğun bir çalışma yürütüyor. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için karla mücadele çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini kaydeden Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “Zorlu şartlara rağmen gece gündüz demeden ekiplerimiz karla mücadele çalışmalarını yürütüyor. Gelen ihbarlara da öncelik vererek müdahalelerimizi gerçekleştiriyoruz. Bununla beraber vatandaşlarımızın da meteorolojik uyarılara dikkat etmesi ve ani gelişmeleri hava durumlarından takip ederek hazırlıklı olmalarını istiyoruz. Tüm ekibimizle birlikte sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.