GÜRPINAR'DA İSTİHDAM SORUNUNA NEŞTER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2020 - 16:55, Güncelleme: 03.08.2020 - 16:55
 

GÜRPINAR'DA İSTİHDAM SORUNUNA NEŞTER

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçesine kurulacak fabrikalar için yatırımcı çekmeye devam ediyor.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığını iyi bilen AK Belediyeciliğin Van'daki adresi Gürpınar'da güzel gelişmeler yaşanıyor. Gürpınarlı vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan İlçe Belediye Başkanı Haruyyalh Tanış'ın seçim döneminde söz verdiği işsizlik sorununa neşter atılıyor. Vanlı iş adamlarını her seferinde Gürpınar'a yatırım yapmaya davet eden ve bu konuda atılan adımlara öncülük yapan Başkan Hayrullah Tanış sayesinde Okyanus Tekstil sahibi Zeynal Çalı ile ikinci ayakkabı fabrikası için protokol sözleşmesine imzalar atıldı.   GİSMER YAKINDA FAALİYETE GEÇİYOR Bu yöndeki çalışmalarının hızla devam ettiğini ve kısa süre sonra faaliyete geçecek olan Gürpınar İstihdam Merkezinin (GİSMER) işveren ve iş adaylarını buluşturarak bu alandaki eksikliği büyük ölçüde gidereceğini belirten Başkan Hayrullah Tanış, "Protokol sözleşmesine imzalarımızı attık. Gürpınarlı vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İstihdam olanaklarını arttırarak ilçemizin gelişimine ön ayak olmaya çalışıyoruz. İşsizlik sorununun takipçisi olmaya devam edeceğiz ve Gürpınar'ı hak ettiği en güzel konuma getireceğiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçesine kurulacak fabrikalar için yatırımcı çekmeye devam ediyor.

Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığını iyi bilen AK Belediyeciliğin Van'daki adresi Gürpınar'da güzel gelişmeler yaşanıyor. Gürpınarlı vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan İlçe Belediye Başkanı Haruyyalh Tanış'ın seçim döneminde söz verdiği işsizlik sorununa neşter atılıyor. Vanlı iş adamlarını her seferinde Gürpınar'a yatırım yapmaya davet eden ve bu konuda atılan adımlara öncülük yapan Başkan Hayrullah Tanış sayesinde Okyanus Tekstil sahibi Zeynal Çalı ile ikinci ayakkabı fabrikası için protokol sözleşmesine imzalar atıldı.

 

GİSMER YAKINDA FAALİYETE GEÇİYOR

Bu yöndeki çalışmalarının hızla devam ettiğini ve kısa süre sonra faaliyete geçecek olan Gürpınar İstihdam Merkezinin (GİSMER) işveren ve iş adaylarını buluşturarak bu alandaki eksikliği büyük ölçüde gidereceğini belirten Başkan Hayrullah Tanış, "Protokol sözleşmesine imzalarımızı attık. Gürpınarlı vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İstihdam olanaklarını arttırarak ilçemizin gelişimine ön ayak olmaya çalışıyoruz. İşsizlik sorununun takipçisi olmaya devam edeceğiz ve Gürpınar'ı hak ettiği en güzel konuma getireceğiz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.