GÜRPINAR'DA GÖNÜLLER BULUŞTURULACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 08:24, Güncelleme: 01.03.2021 - 08:24
 

GÜRPINAR'DA GÖNÜLLER BULUŞTURULACAK

​​​​​​​Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıkları çerçevesinde gönül köprüsü oluşturmak için "İftarımı Paylaşıyorum" buluşmasına start verdi.
Gürpınar Belediyesi ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla “İftarımı Paylaşıyorum” iyilik projesini başlattı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan proje kapsamında ihtiyaç sahibi aileler ile hayırsever vatandaşlar arasında iyilik köprüleri kurulacak. Sosyal projelerine bir yenisini daha ekleyen Gürpınar Belediyesi “İftarımı Paylaşıyorum” kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerin ramazan ayı boyunca iftar yemeği ihtiyacını askıda yemek ile karşılayacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ramazan ayının paylaşma ruhunu kalplere işlemek için “İftarımı Paylaşıyorum” kampanyasını başlattıklarını belirtti. İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında iyilik köprüleri kuracaklarını kaydeden Başkan Tanış, “Belediye öncülüğünde hayırseverlerin katkısıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Bunun içinde çalışmalarımıza başlayarak salgının olumsuzluğundan vatandaşlarımızın etkilenmesini azaltarak ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimini yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah’ın izniyle gönül belediyeciliğine yakışacak şekilde ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz.” (Kaynak: Gürpınar Belediyesi Basın Müdürlüğü)  
​​​​​​​Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıkları çerçevesinde gönül köprüsü oluşturmak için "İftarımı Paylaşıyorum" buluşmasına start verdi.

Gürpınar Belediyesi ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla “İftarımı Paylaşıyorum” iyilik projesini başlattı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü öncülüğünde başlatılan proje kapsamında ihtiyaç sahibi aileler ile hayırsever vatandaşlar arasında iyilik köprüleri kurulacak. Sosyal projelerine bir yenisini daha ekleyen Gürpınar Belediyesi “İftarımı Paylaşıyorum” kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerin ramazan ayı boyunca iftar yemeği ihtiyacını askıda yemek ile karşılayacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ramazan ayının paylaşma ruhunu kalplere işlemek için “İftarımı Paylaşıyorum” kampanyasını başlattıklarını belirtti.

İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında iyilik köprüleri kuracaklarını kaydeden Başkan Tanış, “Belediye öncülüğünde hayırseverlerin katkısıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Bunun içinde çalışmalarımıza başlayarak salgının olumsuzluğundan vatandaşlarımızın etkilenmesini azaltarak ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimini yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah’ın izniyle gönül belediyeciliğine yakışacak şekilde ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz.”

(Kaynak: Gürpınar Belediyesi Basın Müdürlüğü)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.