GÜRPINAR'DA DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 09:28, Güncelleme: 23.10.2020 - 09:28
 

GÜRPINAR'DA DURMAK YOK

​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış; Cumhuriyet Caddesinde devam eden yol çalışmalarını inceledi ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Van Gürpınar'da merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her mahalleye ulaşmanın gayesi içerisinde olan Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi, son olarak Cumhuriyet Caddesinde asfaltlama çalışması başlattı. Belediye Fen İşleri ekipleri tarafından sürdürülen çalışmanın her aşamasını birebir takip eden Başkan Hayrullah Tanış da bugün caddeye gelerek devam eden uygulamalar hakkında teknik ekiplerden bilgiler aldı. Vatandaşların olası rahatsızlık yaşamaması için çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Başkan Tanış, ardından cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi. Ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları vatandaşlara aktaran Başkan Tanış, kendisine iletilen talepleri not alarak gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.    ÇALIŞMA BUGÜN 14.00'E KADAR SÜRECEK Öte yandan Gürpınar Belediyesi'nden yapılan açıklamada çalışmaların bugün saat 14.00'e kadar süreceği belirtildi. Trafikte yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için gece saatlerinde de çalışmalarına devam eden Gürpınar Belediyesi açıklamasında "Cumhuriyet Caddemizde asfaltlama çalışmalarımız sürmektedir. 23 Ekim Cuma günü saat 14.00'e kadar sürmesi planlanan çalışmalar süresince vatandaşlarımızın alternatif yol güzergahlarını kullanmaları; trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemli rica olunur" denildi. KIRSALDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Gürpınar Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerde de yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. İş makineleri ve personeli ile kış ayları öncesi çalışmalarına hız veren Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, kurumsal uygulamalardan memnun olduklarını dile getirdiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış; Cumhuriyet Caddesinde devam eden yol çalışmalarını inceledi ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Van Gürpınar'da merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her mahalleye ulaşmanın gayesi içerisinde olan Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi, son olarak Cumhuriyet Caddesinde asfaltlama çalışması başlattı. Belediye Fen İşleri ekipleri tarafından sürdürülen çalışmanın her aşamasını birebir takip eden Başkan Hayrullah Tanış da bugün caddeye gelerek devam eden uygulamalar hakkında teknik ekiplerden bilgiler aldı. Vatandaşların olası rahatsızlık yaşamaması için çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Başkan Tanış, ardından cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi. Ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları vatandaşlara aktaran Başkan Tanış, kendisine iletilen talepleri not alarak gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.   

ÇALIŞMA BUGÜN 14.00'E KADAR SÜRECEK

Öte yandan Gürpınar Belediyesi'nden yapılan açıklamada çalışmaların bugün saat 14.00'e kadar süreceği belirtildi. Trafikte yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için gece saatlerinde de çalışmalarına devam eden Gürpınar Belediyesi açıklamasında "Cumhuriyet Caddemizde asfaltlama çalışmalarımız sürmektedir. 23 Ekim Cuma günü saat 14.00'e kadar sürmesi planlanan çalışmalar süresince vatandaşlarımızın alternatif yol güzergahlarını kullanmaları; trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemli rica olunur" denildi.

KIRSALDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Gürpınar Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerde de yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. İş makineleri ve personeli ile kış ayları öncesi çalışmalarına hız veren Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, kurumsal uygulamalardan memnun olduklarını dile getirdiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.