GÜRPINAR'DA 15 TEMMUZ COŞKUSU

İlçeler 17.07.2022 - 01:57, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:59

GÜRPINAR'DA 15 TEMMUZ COŞKUSU

​​​​​​​Gürpınar'da 15 Temmuz etkinlikleri dolu dolu geçti. Başkan Tanış, 6 yıl öncesini aratmayan nöbetlere katılan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.
Gürpınar'da 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle merkez camiinde okunan Mevlid-i Şerif sonrası belediye tarafından vatandaşlara lokma tatlısı dağıtıldı. Ardından devam eden programlar çerçevesinde Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçe meydanında düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında bir konuşma gerçekleştirerek, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere ise şükranlarını sundu. 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında; İlçe Kaymakamr Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçe protokolü ve  vatandaşlar ile birlikte Ferdi Spor Merkezinden ilçe meydanına yüreklerinde vatan sevgisi ellerinde bayraklar ile coşkuyla yürüdü. 15 Temmuz Demokrasİ ve Milli Birlik Günü’nde 7’den 77’ye tüm Gürpınarlılar Demokrasi Nöbetinden bir an olsun ayrılmadı. Gecede Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 15 Temmuz ruhuyla alanları dolduran Gürpınarlılara teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ