GÜRPINAR'A DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2020 - 15:14, Güncelleme: 09.12.2020 - 15:14

GÜRPINAR'A DURMAK YOK

​​​​​​​Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi çalışmaların devam ediyor. Yaz döneminde verimli bir çalışma sezonu yaşayan Gürpınar Belediyesi, aynı tempo ile ilçenin dört bir yanında alt ve üst yapı uygulamalarına kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Hayrullah Tanış'ın takipçisi olduğu çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol bakım ve onarım çalışmalarına yoğunlaşırken çevre sağlığını tehdit eden metruk yapılar da yıkılarak hafriyat temizliği sürdürülüyor. İlçedeki sorunlara kalıcı ve uzun vadeli çözümler üretmeye devam eden Tanış Başkanlığındaki ilçe belediyesi ekipleri ayrıca vatandaşlardan gelen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşıyor. Ekipler çalışmalarında merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın program dahilinde tüm bölgelere ulaşmanın gayesi içerisindeyken, Gürpınar halkı ise çalışmaları takdirle karşılıyor. Memnuniyetin yükseldiği Gürpınar'da vatandaşlar Başkan Tanış ve ekibine kendilerine yönelik yaklaşımdan dolayı her defasında teşekkürlerini dile getiriyor. (www.akbelediyeler.com)