GÜRPINAR "SANAYİDE BEN DE VARIM" DİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2020 - 10:02, Güncelleme: 17.11.2020 - 10:02
 

GÜRPINAR "SANAYİDE BEN DE VARIM" DİYOR

​​​​​​​Bölgesel Kalkınmanın Yerelden başladığının bilincinde olan bir anlayışla ilçesindeki yatırımlara öncülük eden Başkan Hayrullah Tanış sayesinde Gürpınar, sanayide de umut veren adresler arasında yerini alıyor.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçesinde istihdamın artırılması ve sanayide yeni iş kollarının hayata geçmesi için girişimlerini sürdürüyor. Özellikle ayakkabı sektöründe gerekli  içerisinde gerekse il dışında düzenlediği buluşmalarla yatırımcıları Gürpınar'a davet eden Başkan Tanış, bu kez 600 kişinin istihdam edileceği ayakkabı fabrikasındaki çalışmaları inceleyerek işçilerin çay ikramına eşlik etti. Burada yaptığı değerlendirmesinde Başkan Tanış, "Hedefimiz, Gürpınar’ı organize ayakkabıcılık bölgesine çevirmektir" ifadelerini kullandı. Gürpınar'ın tarım ve hayvancılığın yanı sıra artık sanayide de öncü adreslerden biri olacağını ve bunun için yoğun çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Tanış, "Asıl hedefimiz burayı organize ayakkabıcılık bölgesine çevirmektir. Bölgede organize ayakkabıcılık dediğinde artık Gürpınar konuşulacaktır. Bundan önce Gürpınar dendiğinde akla tarım ve hayvancılık geliyordu. Artık tarım ve hayvancılığın yanı sıra sanayi de konuşulacaktır" şeklinde konuştu. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Bölgesel Kalkınmanın Yerelden başladığının bilincinde olan bir anlayışla ilçesindeki yatırımlara öncülük eden Başkan Hayrullah Tanış sayesinde Gürpınar, sanayide de umut veren adresler arasında yerini alıyor.

Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçesinde istihdamın artırılması ve sanayide yeni iş kollarının hayata geçmesi için girişimlerini sürdürüyor. Özellikle ayakkabı sektöründe gerekli  içerisinde gerekse il dışında düzenlediği buluşmalarla yatırımcıları Gürpınar'a davet eden Başkan Tanış, bu kez 600 kişinin istihdam edileceği ayakkabı fabrikasındaki çalışmaları inceleyerek işçilerin çay ikramına eşlik etti. Burada yaptığı değerlendirmesinde Başkan Tanış, "Hedefimiz, Gürpınar’ı organize ayakkabıcılık bölgesine çevirmektir" ifadelerini kullandı.

Gürpınar'ın tarım ve hayvancılığın yanı sıra artık sanayide de öncü adreslerden biri olacağını ve bunun için yoğun çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Tanış, "Asıl hedefimiz burayı organize ayakkabıcılık bölgesine çevirmektir. Bölgede organize ayakkabıcılık dediğinde artık Gürpınar konuşulacaktır. Bundan önce Gürpınar dendiğinde akla tarım ve hayvancılık geliyordu. Artık tarım ve hayvancılığın yanı sıra sanayi de konuşulacaktır" şeklinde konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.