GÜRPINAR KONGRESİNDE TARİH 23 AĞUSTOS

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 10:37, Güncelleme: 19.08.2020 - 10:37
 

GÜRPINAR KONGRESİNDE TARİH 23 AĞUSTOS

​​​​​​​AK Parti Gürpınar 7. Olağan kongresi 23 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.
2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de ilçe kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Gürpınar durağında ise tarih 23 Ağustos olarak belirlendi. İlçe Başkanlık Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Gürpınar 7. Olağan Kongresinin Gürpınar Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağı öğrenildi. Saat 10.00'da başlayacak kongrenin bir şölen havasında geçmesi beklenirken, parti yönetimi süreç içerisinde korona virüs hassasiyeti kapsamında katılım gösterecek tüm vatandaşların daha da dikkat göstermesi gerektiğini vurguladı. Sosyal mesafe, maske kullanımı gibi konuların dikkat edileceği kongre için çağrıda bulunan Gürpınar Teşkilatı, "Gürpınar ilçemizin 7. Olağan kongresine tüm halkımız davetlidir" diyerek duyurusunu gerçekleştirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Gürpınar 7. Olağan kongresi 23 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de ilçe kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Gürpınar durağında ise tarih 23 Ağustos olarak belirlendi. İlçe Başkanlık Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Gürpınar 7. Olağan Kongresinin Gürpınar Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağı öğrenildi. Saat 10.00'da başlayacak kongrenin bir şölen havasında geçmesi beklenirken, parti yönetimi süreç içerisinde korona virüs hassasiyeti kapsamında katılım gösterecek tüm vatandaşların daha da dikkat göstermesi gerektiğini vurguladı. Sosyal mesafe, maske kullanımı gibi konuların dikkat edileceği kongre için çağrıda bulunan Gürpınar Teşkilatı, "Gürpınar ilçemizin 7. Olağan kongresine tüm halkımız davetlidir" diyerek duyurusunu gerçekleştirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.