GÜRPINAR GENÇLİĞİ UMUT VERİYOR

İlçeler 26.06.2022 - 12:40, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:53
 

GÜRPINAR GENÇLİĞİ UMUT VERİYOR

Gürpınar'da Başkan Tanış, Türkiye Halter Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.
İlçesinde gençleri eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya devam eden Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Bartın'da düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonası'nda ikinci olan sporcu Kaan Atan ve antrenörlerini tebrik etti. Gençlere imkan tanındığı takdirde neler başarabileceğine olan inancını katıldığı her platformda dile getiren Başkan Tanış, "Sporcu ve spor dostu belediye olarak başarılı sporcularımızı desteklemeye ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Daha büyük başarılar için sporcularımız çalışmaya biz destek olmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Tanış'ın gençlere yönelik hassasiyeti ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.
Gürpınar'da Başkan Tanış, Türkiye Halter Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

İlçesinde gençleri eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya devam eden Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Bartın'da düzenlenen Türkiye Halter Şampiyonası'nda ikinci olan sporcu Kaan Atan ve antrenörlerini tebrik etti. Gençlere imkan tanındığı takdirde neler başarabileceğine olan inancını katıldığı her platformda dile getiren Başkan Tanış, "Sporcu ve spor dostu belediye olarak başarılı sporcularımızı desteklemeye ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Daha büyük başarılar için sporcularımız çalışmaya biz destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Tanış'ın gençlere yönelik hassasiyeti ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.