GÜRPINAR DOSTLARIMIZI UNUTMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2021 - 08:48, Güncelleme: 04.01.2021 - 08:48
 

GÜRPINAR DOSTLARIMIZI UNUTMADI

​​​​​​​Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi, soğuk kış şartlarında sokak hayvanlarına yönelik mama ve yem çalışmasını sürdürüyor.
Gürpınar Belediyesi tarafından sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için cadde ve sokaklara mama ve yem bırakıldı. Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, tüm insanlığı etkileyen korona virüs salgınının sokak hayvanlarını da olumsuz etkilediğini belirterek, bu zor günlerde doğal hayattaki hayvanların aç ve susuz kalmaması için yemleme çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini söyledi. Sokak hayvanlarının aç kalmaması için sürekli sahada çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Tanış, “Ekiplerimiz hayvanların beslenme ihtiyacını karşılamak üzere boş kalan cadde ve parklarımızda düzenli aralıklarla mama bırakıyor. Gelen ihbarlar doğrultusunda sokak hayvanlarımızın tedavileri için ekiplerimiz gerekli koordinasyonu sağlayarak süreci baştan sona takip ediyor. Vatandaşlarımızdan özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmalarını istiyoruz. Unutmayalım onlarda bu yaşamın, dünyanın vazgeçilmez parçaları.” dedi. (Kaynak: Gürpınar Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi, soğuk kış şartlarında sokak hayvanlarına yönelik mama ve yem çalışmasını sürdürüyor.

Gürpınar Belediyesi tarafından sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için cadde ve sokaklara mama ve yem bırakıldı. Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, tüm insanlığı etkileyen korona virüs salgınının sokak hayvanlarını da olumsuz etkilediğini belirterek, bu zor günlerde doğal hayattaki hayvanların aç ve susuz kalmaması için yemleme çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini söyledi.

Sokak hayvanlarının aç kalmaması için sürekli sahada çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Tanış, “Ekiplerimiz hayvanların beslenme ihtiyacını karşılamak üzere boş kalan cadde ve parklarımızda düzenli aralıklarla mama bırakıyor. Gelen ihbarlar doğrultusunda sokak hayvanlarımızın tedavileri için ekiplerimiz gerekli koordinasyonu sağlayarak süreci baştan sona takip ediyor. Vatandaşlarımızdan özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmalarını istiyoruz. Unutmayalım onlarda bu yaşamın, dünyanın vazgeçilmez parçaları.” dedi.

(Kaynak: Gürpınar Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.