GÜRPINAR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

İlçeler 26.07.2022 - 13:06, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:56
 

GÜRPINAR BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Gürpınar Belediyesi ekipleri ilçe merkezi ve Hoşab Mahallesinde genel temizlik ve yıkama çalışmalarına devam etti.
Gürpınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yıkama tankerleri ve süpürge araçlarıyla havaların giderek ısınmasıyla başladıkları temizlik çalışmalarını yaz boyunca da sürdürerek ilçeyi hijyenik hale getiriyor. 7/24 saat görev başında olan ekipler, cadde ve sokakları sabunlu su ile yıkayarak temizliyor. Ayrıca parklarda ve yol kenarına atılan çöpler ile gelişi güzel bırakılan şişeler, poşetler, evsel atıklar ve cam kırıklarıyla dökülen yapraklar temizlik görevlileri  tarafından toplatılıyor. Böylece sıcak havanın etkisiyle çöp noktalarında oluşan kötü kokuların ve sızıntıların önüne geçiliyor. Çalışmalar ile ilgili belediyeden yapılan duyuruda "Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçe merkezi ve Hoşab Mahallesinde genel temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi" denildi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Gürpınar Belediyesi ekipleri ilçe merkezi ve Hoşab Mahallesinde genel temizlik ve yıkama çalışmalarına devam etti.

Gürpınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yıkama tankerleri ve süpürge araçlarıyla havaların giderek ısınmasıyla başladıkları temizlik çalışmalarını yaz boyunca da sürdürerek ilçeyi hijyenik hale getiriyor. 7/24 saat görev başında olan ekipler, cadde ve sokakları sabunlu su ile yıkayarak temizliyor. Ayrıca parklarda ve yol kenarına atılan çöpler ile gelişi güzel bırakılan şişeler, poşetler, evsel atıklar ve cam kırıklarıyla dökülen yapraklar temizlik görevlileri  tarafından toplatılıyor. Böylece sıcak havanın etkisiyle çöp noktalarında oluşan kötü kokuların ve sızıntıların önüne geçiliyor. Çalışmalar ile ilgili belediyeden yapılan duyuruda "Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçe merkezi ve Hoşab Mahallesinde genel temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi" denildi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.