GÜRBÜZ'DEN ELBİSTAN'A BİR MÜJDE DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 11:51, Güncelleme: 10.08.2020 - 11:51

GÜRBÜZ'DEN ELBİSTAN'A BİR MÜJDE DAHA

​​​​​​​Elbistan Belediye Başkan Mehmet Gürbüz, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu'dan Kütüphane yapımı için söz aldı.
Kaynarca Gölet Projesi'nin tüm hızıyla devam ettiği, alt ve üst yapıdaki örnek teşkil eden uygulamalarla dolu dolu bir hizmet dönemi geçiren Elbistan'da Başkan Mehmet Gürbüz, yeni bir hizmet sözü daha aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın bilgisi dahilinde Elbistan'a gelen Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu'ya temaslarında eşlik ederek Elbistan'daki projeleri anlatan Başkan Mehmet Gürbüz, yeni bir kütüphane için söz aldı. Gençliğe ve eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren ve bu yöndeki atılımları ile Elbistanlı vatandaşlar tarafından takdir edilen Başkan Gürbüz, kütüphane yapımının ilçe gelişimine pozitif katkı sunacağını belirtti. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu'yla gün içerisinde gitmedik yer bırakmayan Başkan Mehmet Gürbüz, ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya gelerek sosyal mesafe ve maske kullanımı hassasiyetini yineledi. (www.akbelediyeler.com)