GÜNÜN İSMİ ŞEREF ALBAYRAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2020 - 12:57, Güncelleme: 13.12.2020 - 12:57

GÜNÜN İSMİ ŞEREF ALBAYRAK

​​​​​​​Şanlıurfa'nın Halfeti İlçe Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Şeffaf Belediyecilik kapsamında son 4 yılda yapılan yatırımları açıkladı. Buna göre ilçeye 57 Milyon liralık proje kazandırıldı.
Başarılı uygulamaları ve ilçenin geleceğini esas alan projeleri ile örnek isim olarak gösterilen Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bu kez Halfeti'ye son 4 yılda yapılan yatırımları kalem kalem açıkladı. Buna göre son 4 yıl baz alındığında Halfeti'ye 7 adet çim yüzeyli mini futbol sahası ile 15 adet çim yüzeyli mini futbol sahası ile birlikte 5 milyon 140 bin lira, 27 adet çok amaçlı spor sahası bir milyon 600 bin lira, 850 bin metrekarelik parke taşı döşemesi 22 milyon 890 bin lira, 28 adet çok amaçlı sosyal tesis 12 milyon 26 bin lira, 246 bin ton mucur serimi 5 milyon 762 bin lira, 2 adet semt pazarı yapımı (Yukarı Göklü ve Argıl) bir milyon 980 bin lira, 25 adet Osmanlı Çeşmesi 50 bin lira, Karagül Serası 80 bin lira, 30 adet yolcu bekleme durağı 80 bin lira, Kent Meydanı ve Kent Parkı Yapımı bir milyon 680 bin lira, 13 adet yeni park yapımı 2 milyon 700 bin lira, 150 adet çatı kamelyası alımı ve montajı bir milyon 800 bin lira, 40 mahalleye çocuk oyun grubu bir milyon 200 bin lira olmak üzere toplamda 56 milyon 988 bin liralık yatırım yapıldığına yer verildi. Başkan Albayrak'ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda paylaşım aldı. Hizmetlerinin yanı sıra Gönül Belediyeciliği uygulamaları ile de ön plana çıkan Başkan Albayrak'tan memnuniyetini her defasında dile getiren Halfetililer de yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)