GÜNÜN EN SICAK KARESİ YİNE HALFETİ'DEN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 13:59, Güncelleme: 11.03.2022 - 13:59
 

GÜNÜN EN SICAK KARESİ YİNE HALFETİ'DEN

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak hane ziyaretleri kapsamında bu kez Çakallı Mahallesi'ndeydi.
Günün büyük bir kısmı sahada olan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Sürekli olarak esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Albayrak, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Görev süresi boyunca vatandaşlarla hep iç içe olan Başkan Albayrak, rutin hale getirdiği bu ziyaretlerle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor. Başkan Albayrak dün ise temaslarını Çakallı Mahallesi'ne ayırdı. Mahallede çat kapı evlere misafir olan Başkan Albayrak talep ve önerileri dinledi. Ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, "Çakallı  Mahallemizde bugün ev ziyaretleri yaparak hemşehrilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldik. 7 den 70'e hemşehrilerimizin hepsiyle el ele gönül gönüle verip;  her zaman onların yanında olup dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz" dedi. Ev sahipleri ise ziyaretten memnun kaldığını belirterek Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.
​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak hane ziyaretleri kapsamında bu kez Çakallı Mahallesi'ndeydi.

Günün büyük bir kısmı sahada olan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Sürekli olarak esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Albayrak, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Görev süresi boyunca vatandaşlarla hep iç içe olan Başkan Albayrak, rutin hale getirdiği bu ziyaretlerle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor.

Başkan Albayrak dün ise temaslarını Çakallı Mahallesi'ne ayırdı. Mahallede çat kapı evlere misafir olan Başkan Albayrak talep ve önerileri dinledi. Ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, "Çakallı  Mahallemizde bugün ev ziyaretleri yaparak hemşehrilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldik. 7 den 70'e hemşehrilerimizin hepsiyle el ele gönül gönüle verip;  her zaman onların yanında olup dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz" dedi.

Ev sahipleri ise ziyaretten memnun kaldığını belirterek Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.