GÜMÜŞ KÜP PARK PROJESİ BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 20:39, Güncelleme: 28.07.2020 - 20:39
 

GÜMÜŞ KÜP PARK PROJESİ BAŞLADI

​​​​​​​2019 yılı sonunda, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında Gümüşhane Belediyesi tarafından sunulan tek proje olan Gümüş Küp Park projesi başladı.
Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan, koordinatör Erkan Duman’ında yer aldığı programda, Belediye Başkanı Ercan Çimen , “Projenin Bağlarbaşı’ndaki belediyeye ait 9801 m2 lik alanda uygulanacağını ve proje de  5500 m2 Yeşil alan,  1400 m2 Bisiklet yolu,  2375 m2 Yürüyüş yolu ve ilimizde ilk defa engelli çocuk parkı  yer alacağını, Amacı bağlarbaşı transityol çevresinin ekolojik, estetik, işlevsel olarak dizayn edilmesi,  bölgede yaşayan ailelerin, engelli çocukların  ve üniversite öğrencilerinin  istekleri doğrultusunda peyzaj planlama ve tasarımının gerçekleştirilmesi olan proje kapsamında  özgün küp tasarımlı ahşap üniteler  Sine Küp, Müzik Küp, Cafe Küp, Bilim Küp ve kitap Küp ün yer alacağı tematik park Gümüşhane halkı için bir rekreasyon alanı işlevi de göreceğini söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​2019 yılı sonunda, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında Gümüşhane Belediyesi tarafından sunulan tek proje olan Gümüş Küp Park projesi başladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan, koordinatör Erkan Duman’ında yer aldığı programda, Belediye Başkanı Ercan Çimen , “Projenin Bağlarbaşı’ndaki belediyeye ait 9801 m2 lik alanda uygulanacağını ve proje de  5500 m2 Yeşil alan,  1400 m2 Bisiklet yolu,  2375 m2 Yürüyüş yolu ve ilimizde ilk defa engelli çocuk parkı  yer alacağını, Amacı bağlarbaşı transityol çevresinin ekolojik, estetik, işlevsel olarak dizayn edilmesi,  bölgede yaşayan ailelerin, engelli çocukların  ve üniversite öğrencilerinin  istekleri doğrultusunda peyzaj planlama ve tasarımının gerçekleştirilmesi olan proje kapsamında  özgün küp tasarımlı ahşap üniteler  Sine Küp, Müzik Küp, Cafe Küp, Bilim Küp ve kitap Küp ün yer alacağı tematik park Gümüşhane halkı için bir rekreasyon alanı işlevi de göreceğini söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.