GÖNÜLLERİN İSMİ SUPHİ AKSOY

İlçeler 13.07.2022 - 14:43, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:00

GÖNÜLLERİN İSMİ SUPHİ AKSOY

​​​​​​​Bozova'da Belediye Başkanı Suphi Aksoy, bayram boyunca halkın arasında yer alarak örnek isim olmayı sürdürdü.
Bozova'da makamda oturmak yerine sahada olmaya devam eden Başkan Suphi Aksoy, Bayramda da halkın arasında yer alarak hane ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Aksoy dün akşam da Yeşilova Mahallesinde Mehmet Harmancı'nın evine konuk oldu. Ziyaretinde rahatsızlığından dolayı Harmancı'ya geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Aksoy, "Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah" dedi. Başkan Aksoy ziyaretinin ardından ilçe genelindeki temaslarının sürdürürken, güzergahı üzerinde sürekli olarak vatandaşlarla buluşarak bayramlarını tebrik etti. Buluşmada Başkan Aksoy, halkın talep ve önerilerini de dinledi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ