GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE REFAHİYE ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2020 - 15:02, Güncelleme: 25.08.2020 - 15:02
 

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE REFAHİYE ÖRNEĞİ

​​​​​​​Refahiye'de kimi vatandaşın ağabey, kimisinin ise kardeş olarak gördüğü Başkan Çakmak Paçacı, bu kez gençlerle bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Gönül Belediyeciliğinde Erzincan'ın örnek adreslerinden Refahiye'de Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Refahiye'de halkın talep ve önerilerine hassasiyet gösteren ve bu talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Paçacı, bu kez gençlerin çay ikramını geri çevirmeyerek hem gençleri dinledi hem de tecrübelerini paylaştı. Makamda oturmak yerine Refahiye sokaklarında halkın yanında olmayı tercih eden Başkan Paçacı, gençlere özellikle eğitim anlamında nasihatler verdi. Gençlerin eğitime ve sportif alanlara yönlendirilmesini her platformda dile getiren Başkan Paçacı'ya kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı teşekkür eden Refahiyeli gençler, Başkan Paçacı'nın her zaman kendilerinin yanında olduğunu söyledi. Başkan Paçacı ise "Gençlerimizin çay ikramını geri çeviremedik. Gençler bizim geleceğimiz. Kurumsal attığımız her çalışmada gençlerimizi düşünerek adımlar atıyoruz. Kendileri ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Gençlerimizin dilek ve isteklerini dinleyerek belediyemizin yürüttüğü çalışmaları ve ilerleyen zamanlarda başlatılacak olan projelerimizi gençlerimizle paylaştık. Yorumlarını dinledik" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Refahiye'de kimi vatandaşın ağabey, kimisinin ise kardeş olarak gördüğü Başkan Çakmak Paçacı, bu kez gençlerle bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Gönül Belediyeciliğinde Erzincan'ın örnek adreslerinden Refahiye'de Belediye Başkanı Çakmak Paçacı, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Refahiye'de halkın talep ve önerilerine hassasiyet gösteren ve bu talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalara yön veren Başkan Paçacı, bu kez gençlerin çay ikramını geri çevirmeyerek hem gençleri dinledi hem de tecrübelerini paylaştı. Makamda oturmak yerine Refahiye sokaklarında halkın yanında olmayı tercih eden Başkan Paçacı, gençlere özellikle eğitim anlamında nasihatler verdi. Gençlerin eğitime ve sportif alanlara yönlendirilmesini her platformda dile getiren Başkan Paçacı'ya kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı teşekkür eden Refahiyeli gençler, Başkan Paçacı'nın her zaman kendilerinin yanında olduğunu söyledi.

Başkan Paçacı ise "Gençlerimizin çay ikramını geri çeviremedik. Gençler bizim geleceğimiz. Kurumsal attığımız her çalışmada gençlerimizi düşünerek adımlar atıyoruz. Kendileri ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Gençlerimizin dilek ve isteklerini dinleyerek belediyemizin yürüttüğü çalışmaları ve ilerleyen zamanlarda başlatılacak olan projelerimizi gençlerimizle paylaştık. Yorumlarını dinledik" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.