Gönül Belediyeciliğinde Besni örnek oluyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 21:06, Güncelleme: 23.07.2020 - 21:06
 

Gönül Belediyeciliğinde Besni örnek oluyor

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, vatandaş buluşmalarına önem veriyor.
Adıyaman'ın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Besni'de Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Eyyup Mehmet Emre'nin bugünkü durağı yine esnaf oldu. Sabahın erken saatlerinde farklı meslek gruplarındaki esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Emre, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Emre, "AK Belediyeciliğin gerektirdiği adımları ilçemizde birer birer atıyoruz. Vatandaşı ve hizmeti odak alan bir kadro ile yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda halkımızın taleplerini önemsiyor, onlarla her zaman bir araya gelerek istişareler gerçekleştiriyoruz. Bu bizim için çok önemli. Ziyaretlerimiz esnasında bize karşı sıcak ve samimi davranışını esirgemeyen esnaflarımıza teşekkür ediyor, Rabbim’den helal rızık ve bol kazançlar diliyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, vatandaş buluşmalarına önem veriyor.

Adıyaman'ın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Besni'de Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Eyyup Mehmet Emre'nin bugünkü durağı yine esnaf oldu. Sabahın erken saatlerinde farklı meslek gruplarındaki esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Emre, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi.

Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Emre, "AK Belediyeciliğin gerektirdiği adımları ilçemizde birer birer atıyoruz. Vatandaşı ve hizmeti odak alan bir kadro ile yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda halkımızın taleplerini önemsiyor, onlarla her zaman bir araya gelerek istişareler gerçekleştiriyoruz. Bu bizim için çok önemli. Ziyaretlerimiz esnasında bize karşı sıcak ve samimi davranışını esirgemeyen esnaflarımıza teşekkür ediyor, Rabbim’den helal rızık ve bol kazançlar diliyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.