GÖLE'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2020 - 12:02, Güncelleme: 18.11.2020 - 12:02
 

GÖLE'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Vekil Atalay ve meclis üyeleri ile birlikte ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Ardahan Göle'de ilçenin gelişimine yönelik çalışmalarda ortak payda buluşmasını ön planda tutan Başkan İlhan Gültekin, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, AK Parti İlçe Başkanı Sinan Karatay, Parti Yönetim Kurul Üyeleri, Teşkilat Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İlçede kurumsal çalışmaların olduğu tüm bölgelerde temaslarda bulunarak heyete uygulamalar hakkında bilgiler veren Başkan Gültekin, Göle halkına hizmetin en iyisin sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Partisi ile uyum içerisinde çalışmaları ile de dikkat çeken Başkan Gültekin, vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet gösteren bir anlayışla yollarına devam ettiklerini belirtti. Temaslarda Başkan Gültekin, yine ilçenin gelişimine yönelik bir çok proje için birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekti. Temaslar akşam saatlerine kadar sürdü. (www.akbelediyeler.com)
Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Vekil Atalay ve meclis üyeleri ile birlikte ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Ardahan Göle'de ilçenin gelişimine yönelik çalışmalarda ortak payda buluşmasını ön planda tutan Başkan İlhan Gültekin, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, AK Parti İlçe Başkanı Sinan Karatay, Parti Yönetim Kurul Üyeleri, Teşkilat Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İlçede kurumsal çalışmaların olduğu tüm bölgelerde temaslarda bulunarak heyete uygulamalar hakkında bilgiler veren Başkan Gültekin, Göle halkına hizmetin en iyisin sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Partisi ile uyum içerisinde çalışmaları ile de dikkat çeken Başkan Gültekin, vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet gösteren bir anlayışla yollarına devam ettiklerini belirtti. Temaslarda Başkan Gültekin, yine ilçenin gelişimine yönelik bir çok proje için birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekti. Temaslar akşam saatlerine kadar sürdü.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.