GÖLE'DE BİR GARİP OLAY!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2020 - 12:57, Güncelleme: 21.11.2020 - 12:57
 

GÖLE'DE BİR GARİP OLAY!

Ardahan Göle'de ilçe merkezine içme suyu temini sağlayan ana irsale hattının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tıkanarak vatandaşların susuz bırakıldığı öğrenildi.
Ardahan Göle Belediyesi ekipleri, 3 günden bu yana ilçeye içme suyu sağlayan ana irsale hattından su depolarına akışın neden sağlanmadığını araştırınca inanılması zor bir gerçekle yüzleşti. Eşi benzerine daha önce rastlanmayan olay şöyle yaşandı: Belediye ekipleri ana su deposuna su gelmediğini farkedince, akışın neden sağlanmadığı hususunda çalışma başlattı. İrsahe hattında 3 gün boyunca araştırma yapan belediye ekipleri, Okçu köyü Yayla yolu mevkiinde iki borunun birleşiminde bir sorun olduğunu fark etti. Daha önceden kelepçe ile birleştirilen boruyu inceleyen ekipler, kelepçeyi sökünce borular içerisine sıkıştırılmış ve yine boru çapına göre özenle oyulmuş bir ağaç gövdesi gördü. Gördüklerine inanmakta zorluk çeken ekipler olayı görüntülerken, yaşananlar karşısında şok geçirdiğini belirten Belediye Başkanı İlhan Gültekin ise, kim veya kimler tarafından yapıldığı belli olmayan olaya bir anlam veremediklerini dile getirdi. Olayın fail veya faillerine tepki gösteren Başkan Gültekin, sorunun ekipler tarafından giderildiğini belirtirken, "Su deposuna uzun süre su gelmeyince ekibimiz üç gün bölgede çalıştı bu gün bu manzarayla karşılaştık. İlçe halkı susuz kalınca bir insan tatmin olabiliyorsa bu şahıs şizofren hasta bile olamaz. Buna yakışacak kelimi bulamıyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Ardahan Göle'de ilçe merkezine içme suyu temini sağlayan ana irsale hattının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tıkanarak vatandaşların susuz bırakıldığı öğrenildi.

Ardahan Göle Belediyesi ekipleri, 3 günden bu yana ilçeye içme suyu sağlayan ana irsale hattından su depolarına akışın neden sağlanmadığını araştırınca inanılması zor bir gerçekle yüzleşti. Eşi benzerine daha önce rastlanmayan olay şöyle yaşandı: Belediye ekipleri ana su deposuna su gelmediğini farkedince, akışın neden sağlanmadığı hususunda çalışma başlattı. İrsahe hattında 3 gün boyunca araştırma yapan belediye ekipleri, Okçu köyü Yayla yolu mevkiinde iki borunun birleşiminde bir sorun olduğunu fark etti. Daha önceden kelepçe ile birleştirilen boruyu inceleyen ekipler, kelepçeyi sökünce borular içerisine sıkıştırılmış ve yine boru çapına göre özenle oyulmuş bir ağaç gövdesi gördü. Gördüklerine inanmakta zorluk çeken ekipler olayı görüntülerken, yaşananlar karşısında şok geçirdiğini belirten Belediye Başkanı İlhan Gültekin ise, kim veya kimler tarafından yapıldığı belli olmayan olaya bir anlam veremediklerini dile getirdi. Olayın fail veya faillerine tepki gösteren Başkan Gültekin, sorunun ekipler tarafından giderildiğini belirtirken, "Su deposuna uzun süre su gelmeyince ekibimiz üç gün bölgede çalıştı bu gün bu manzarayla karşılaştık. İlçe halkı susuz kalınca bir insan tatmin olabiliyorsa bu şahıs şizofren hasta bile olamaz. Buna yakışacak kelimi bulamıyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.