GÖKSUN'DA HAYAL GERÇEK OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2020 - 01:33, Güncelleme: 08.08.2020 - 01:33
 

GÖKSUN'DA HAYAL GERÇEK OLUYOR

​​​​​​​Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kanal Göksun Projesinin belirlenen plan dahilinde devam ettiğini söyledi.
Göksun ilçe merkezi içinden geçen ve 2014 yılında İlçe Belediyesinin çalışmaları ile kanalizasyondan arındırılan Göksu Çayının; Kayseri Karayolu ile Kahramanmaraş Karayolu arasındaki güzergahında yapılması planlanan Kanal Göksun Projesi hızla ilerliyor. Kahramanmaraş'ta AK Belediyeciliğin örnek isimlerin Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ın her aşamasını birebir takip ettiği projenin tamamlanması ile Göksun içinde su bisikletlerinin yer aldığı, etrafında yürüyüş ve bisiklet yolları ile dinlenme alanlarının bulunduğu yeni bir yaşam alanı ile tanışacak. Vatandaşların da yakından takip ettiği ve desteklediği proje 2020 Yılı Planlaması dahilinde devam ediyor. Projede yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Hüseyin Coşkun Aydın, sosyal medyada drone ile çekilen ve dere yatağı içerisinde iş makinelerinin yer aldığı fotoğrafları paylaşarak "Kanal Göksun Projemiz devam ediyor. Akarsular bakımından oldukça zengin olan Göksun’un ilçe merkezinden geçen ve birçok kaynağı toplayan Göksu Çayı, Kanal Göksun projesi ile yeni bir kimliğe kavuşuyor" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kanal Göksun Projesinin belirlenen plan dahilinde devam ettiğini söyledi.

Göksun ilçe merkezi içinden geçen ve 2014 yılında İlçe Belediyesinin çalışmaları ile kanalizasyondan arındırılan Göksu Çayının; Kayseri Karayolu ile Kahramanmaraş Karayolu arasındaki güzergahında yapılması planlanan Kanal Göksun Projesi hızla ilerliyor.

Kahramanmaraş'ta AK Belediyeciliğin örnek isimlerin Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ın her aşamasını birebir takip ettiği projenin tamamlanması ile Göksun içinde su bisikletlerinin yer aldığı, etrafında yürüyüş ve bisiklet yolları ile dinlenme alanlarının bulunduğu yeni bir yaşam alanı ile tanışacak. Vatandaşların da yakından takip ettiği ve desteklediği proje 2020 Yılı Planlaması dahilinde devam ediyor.

Projede yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Hüseyin Coşkun Aydın, sosyal medyada drone ile çekilen ve dere yatağı içerisinde iş makinelerinin yer aldığı fotoğrafları paylaşarak "Kanal Göksun Projemiz devam ediyor. Akarsular bakımından oldukça zengin olan Göksun’un ilçe merkezinden geçen ve birçok kaynağı toplayan Göksu Çayı, Kanal Göksun projesi ile yeni bir kimliğe kavuşuyor" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.