GÖBEKLİTEPE TANITIMINA BİR DESTEK DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2021 - 17:36, Güncelleme: 11.12.2021 - 17:36
 

GÖBEKLİTEPE TANITIMINA BİR DESTEK DAHA

​​​​​​​Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarına ev sahipliği yapacak.
12 bin yıllık geçmişiyle insanlık tarihine ışık tutan Göbeklitepe ve Karahantepe ile adını dünyaya duyuran Peygamberler şehri Şanlıurfa’da bu yıl ilk kez Göbeklitepe Kültür ve Turizm fuarı düzenlenecek. Sıra gecesi, Yemek kültürü ile Gastronomi ve Müzik şehri Şanlıurfa, her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin uğrak mekânı haline geliyor. Turizm potansiyelinin arttırılmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı düzenleyecek. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Şanlıurfa Fuar Merkezinde düzenlenecek olan ve çok sayıda Turizm firmasının katılım sağlayacağı Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı 16-19 Aralık tarihleri arasında Şanlıurfa'da kapılarını açıyor. Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı 10:00 ile 18:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık tutulacak.
​​​​​​​Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarına ev sahipliği yapacak.

12 bin yıllık geçmişiyle insanlık tarihine ışık tutan Göbeklitepe ve Karahantepe ile adını dünyaya duyuran Peygamberler şehri Şanlıurfa’da bu yıl ilk kez Göbeklitepe Kültür ve Turizm fuarı düzenlenecek. Sıra gecesi, Yemek kültürü ile Gastronomi ve Müzik şehri Şanlıurfa, her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin uğrak mekânı haline geliyor. Turizm potansiyelinin arttırılmasına yönelik çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı düzenleyecek.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Şanlıurfa Fuar Merkezinde düzenlenecek olan ve çok sayıda Turizm firmasının katılım sağlayacağı Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı 16-19 Aralık tarihleri arasında Şanlıurfa'da kapılarını açıyor. Göbeklitepe Kültür ve Turizm Fuarı 10:00 ile 18:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık tutulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.