GİRESUN’DA ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2020 - 14:53, Güncelleme: 30.09.2020 - 14:53

GİRESUN’DA ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde yol, kaldırım bakım-onarım ve düzenleme çalışmalarına hız verdi.
Yoğun bir çalışma sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde yeni yol yapımı ile ihtiyaç duyulan bölgelerde bakım onarım çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda; Samanlıkkıranı Dostluk Sokak’ta 120 metre yol betonlama, Fevziçakmak Mahallesi Taş Sokak’ta su şebeke arızası, Sultan Selim Mahallesi Eskiyağcılar Sokak’ta doğalgaz sonrası parke çalışması gerçekleştiriliyor. Şehir genelinde çalışmalarına hızla devam eden Belediyenin, yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarının periyodik olarak şehrin tüm mahallelerinde devam edeceği bildirildi.