GİRESUN'DA ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2020 - 14:30, Güncelleme: 16.09.2020 - 14:30
 

GİRESUN'DA ASFALT SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Daha konforlu ve standardı yüksek bir ulaşım ağı için 15 bin ton asfalt dökmeyi hedefleyen Giresun Belediyesi asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise asfaltlama çalışmaları tamamlanan Aksu Mahallesi Abacıbükü mevkiinde ve Spor Lisesi yolunda incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını programlı bir şekilde yapmaya devam ettiklerini belirterek: “Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlere ulaşıyor ve programa alınıyor. Altyapısı tamamlanmayan sokaklarda kesinlikle asfalt çalışması yapmıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha konforlu ve standardı yüksek yollarla donatacağız.” dedi. Diğer yandan, asfaltlama çalışmaları Küçükköy Mahallesi, Aksu Mahallesi 49 Nolu Sokak, Çıtlakkale Mahallesi Yaprak Sokak, Nizamiye Mahallesi Körfez Sokak ve yine Nizamiye Mahallesi Yolasığmaz Sokak’ta devam edecek.
Daha konforlu ve standardı yüksek bir ulaşım ağı için 15 bin ton asfalt dökmeyi hedefleyen Giresun Belediyesi asfaltlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise asfaltlama çalışmaları tamamlanan Aksu Mahallesi Abacıbükü mevkiinde ve Spor Lisesi yolunda incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını programlı bir şekilde yapmaya devam ettiklerini belirterek: “Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlere ulaşıyor ve programa alınıyor. Altyapısı tamamlanmayan sokaklarda kesinlikle asfalt çalışması yapmıyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha konforlu ve standardı yüksek yollarla donatacağız.” dedi.

Diğer yandan, asfaltlama çalışmaları Küçükköy Mahallesi, Aksu Mahallesi 49 Nolu Sokak, Çıtlakkale Mahallesi Yaprak Sokak, Nizamiye Mahallesi Körfez Sokak ve yine Nizamiye Mahallesi Yolasığmaz Sokak’ta devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.