GİRESUN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 11:06, Güncelleme: 14.10.2020 - 11:06
 

GİRESUN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Giresun'un hızla büyüyen ve gelişen bölgesi olan Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde aydınlatma projesi dışında diğer çalışmaların tamamlandığı bildirildi.
Giresun'da bin 400 metre uzunluğundaki caddede ilk olarak kanalizasyon hattı, yağmur suyu hattı ve içme suyu şebekesi çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında; 3 bin 200 metre 300’lük, bin 800 metre 160’lık ve bin 200 metre 250’lik polietilen borularla içme suyu şebekesi, 90 ve 100 metre olmak üzere 300’lük borularla kanalizasyon hattı, 700 ve bin metre olmak üzere 600’lük borularla da yağmur suyu hattı döşendi. Daha sonra ise caddenin 1200 metrelik bölümünde asfalt yenilemesi kapsamında 3 bin 500 ton asfalt döküldü ve çalışma tamamlanarak yol araç trafiğine açıldı. Önümüzdeki süreçte caddenin aydınlatma çalışması da yapılarak cadde daha konforlu ve daha modern bir hale gelecek. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ihtiyaç oldukça yeni cadde ve sokaklar açmaya devam edeceklerini belirterek: “Mevcut cadde ve sokaklarımızın da asfaltını yapma, yenileme varsa bakım onarım çalışmalarını da sezon sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda Nihatbey Caddemizde önemli çalışmalar yaptık. Bu caddemizi şehrimizin en prestijli caddeleri arasında olacak. Bu sözümüzün arkasındayız. Şehrimizde yaptığımız çalışmalarımız, vatandaşlarımıza hizmetlerimiz gece gündüz demeden devam edecek. Vatandaşlarımıza en iyiyi, en güzeli, en rahatı yaşatmak istiyoruz” dedi. (Kaynak: Giresun Belediyesi Basın Birimi)
​​​​​​​Giresun'un hızla büyüyen ve gelişen bölgesi olan Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde aydınlatma projesi dışında diğer çalışmaların tamamlandığı bildirildi.

Giresun'da bin 400 metre uzunluğundaki caddede ilk olarak kanalizasyon hattı, yağmur suyu hattı ve içme suyu şebekesi çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında; 3 bin 200 metre 300’lük, bin 800 metre 160’lık ve bin 200 metre 250’lik polietilen borularla içme suyu şebekesi, 90 ve 100 metre olmak üzere 300’lük borularla kanalizasyon hattı, 700 ve bin metre olmak üzere 600’lük borularla da yağmur suyu hattı döşendi.

Daha sonra ise caddenin 1200 metrelik bölümünde asfalt yenilemesi kapsamında 3 bin 500 ton asfalt döküldü ve çalışma tamamlanarak yol araç trafiğine açıldı. Önümüzdeki süreçte caddenin aydınlatma çalışması da yapılarak cadde daha konforlu ve daha modern bir hale gelecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ihtiyaç oldukça yeni cadde ve sokaklar açmaya devam edeceklerini belirterek: “Mevcut cadde ve sokaklarımızın da asfaltını yapma, yenileme varsa bakım onarım çalışmalarını da sezon sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda Nihatbey Caddemizde önemli çalışmalar yaptık. Bu caddemizi şehrimizin en prestijli caddeleri arasında olacak. Bu sözümüzün arkasındayız. Şehrimizde yaptığımız çalışmalarımız, vatandaşlarımıza hizmetlerimiz gece gündüz demeden devam edecek. Vatandaşlarımıza en iyiyi, en güzeli, en rahatı yaşatmak istiyoruz” dedi.

(Kaynak: Giresun Belediyesi Basın Birimi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.