GEVAŞ'TAN BİR FARKINDALIK DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2020 - 13:50, Güncelleme: 21.12.2020 - 13:50
 

GEVAŞ'TAN BİR FARKINDALIK DAHA

Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, eğitim ve kültürel yöndeki farkındalık çalışmasına bir yenisini ekledi.
Van Gevaş'ta Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek turizm, sosyal yaşam, eğitim ve kültürel faaliyetleri ile Doğu Anadolu'nun başarılı adresleri arasında gösterilen Gevaş Belediyesi; bu kez sosyal medyadaki etkinliğini arttırarak okuma alışkanlığını tüm vatandaşlara aşılamak için yeni bir farkındalık çalışması başlattı. Başkan Murat Sezer'in ekibi haftanın kitap tutkunlarına sürpriz düzenleyerek kitap hediye ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlara bir nebze olsun moral olabilmek için düzenlenen kitap çekilişleri Gevaşlılardan da destek görüyor. Dünya klasikleri arasında yer alan  Rus yazar Grigory Petrov'un Beyaz Zambaklar Ülkesinde adlı kitabı ile yine Dünya Çocuk Klasiklerinde ilk sıralarda yer alan Antoine De Saint Exupery'in Küçük Prens adlı kitabını hediye eden Gevaş Belediyesi'nde çekilişe katılmak için son tarih ise 23 Ağustos Çarşamba günü saat 23.59'da sona eriyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği farkındalık ile ilgili memnuniyetlerini aktaran Gevaşlılar, kendilerine yönelik sosyal faaliyetlerden dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, eğitim ve kültürel yöndeki farkındalık çalışmasına bir yenisini ekledi.

Van Gevaş'ta Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek turizm, sosyal yaşam, eğitim ve kültürel faaliyetleri ile Doğu Anadolu'nun başarılı adresleri arasında gösterilen Gevaş Belediyesi; bu kez sosyal medyadaki etkinliğini arttırarak okuma alışkanlığını tüm vatandaşlara aşılamak için yeni bir farkındalık çalışması başlattı.

Başkan Murat Sezer'in ekibi haftanın kitap tutkunlarına sürpriz düzenleyerek kitap hediye ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlara bir nebze olsun moral olabilmek için düzenlenen kitap çekilişleri Gevaşlılardan da destek görüyor. Dünya klasikleri arasında yer alan  Rus yazar Grigory Petrov'un Beyaz Zambaklar Ülkesinde adlı kitabı ile yine Dünya Çocuk Klasiklerinde ilk sıralarda yer alan Antoine De Saint Exupery'in Küçük Prens adlı kitabını hediye eden Gevaş Belediyesi'nde çekilişe katılmak için son tarih ise 23 Ağustos Çarşamba günü saat 23.59'da sona eriyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği farkındalık ile ilgili memnuniyetlerini aktaran Gevaşlılar, kendilerine yönelik sosyal faaliyetlerden dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.