GEVAŞ'TAKİ İFTİRALAR BOŞA ÇIKTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2021 - 12:46, Güncelleme: 02.04.2021 - 12:46
 

GEVAŞ'TAKİ İFTİRALAR BOŞA ÇIKTI

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer; bir takım odakların iftiralarını yayınladığı video ile boşa çıkardı.
Gönül Belediyeciliğinin ve AK Belediyeciliğin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, bu kez bir takım odakların sosyal medyadaki iftiralarına sosyal medyada yayınladığı bir video ile cevap verdi. Amacının olası bir şekilde vatandaşı yanıltmak isteyen kişilerin emellerini boşa çıkarmak olduğunu ve bu yüzden videoyu yayınladığını belirten Başkan Sezer, konuşmasında "Yaklaşık iki gündür bazı yayın organlarında ve bazı sosyal hesaplarda tarafımıza iftiralar atılmaktadır. Bu iftiralardan biri Belediye Başkanı seçildikten sonraki süreçte yaklaşık 300 bin lira değerinde bir saati kolumuza taktığımıza ilişkindir. Kolumda mevcut olan saat yaklaşık 6 yıldır almış olduğum ve piyasa değeri 500 liralık bir saattir. Bunun aksini ispat etmek isteyen vatandaşlarımıza saatimi teslim edebilirim. Gevaş Belediye Başkanı olarak değil 300 bin liralık, değil 100 bin liralık bin liralık dahi koluma takmayı zul adleden bir insanım. Şahsıma yönelik diğer bir iftira ise belediye başkanı olarak seçildikten sonra belediye başkanlık makam odasına yaklaşık 500 bin liralık bir değişim yaptığımıza yönelik iftiradır. Belediye Başkanı olarak seçildikten sonraki günden bugüne makam odasında değişen iki şey olmuştur. Biri isimlik diğeri arka taraftaki kitaplığımdır. Bunun dışında makam odasında bir değişiklik olmamıştır. Bir sehpayı dahi makam odasına almadığımıza tüm Gevaşlı vatandaşlarımız şahittir. Bu tür iftiraları atarak insanların şahsiyetlerini itibarsızlaştırmaya çalışmak, gayri ahlaki bir şekilde saldırmak bu memleketin hiç bir insanına yakışmaz" ifadelerini kullandı. GEVAŞ HALKINDAN BAŞKAN SEZER'E TAM DESTEK Sosyal medyada kim tarafından ortaya atıldığı bilinmeyen iftiralara tepki gösteren Gevaş halkı da Başkan Sezer'den yana memnun olduklarını belirterek Başkan Sezer ve ekibine tam destek verdi. Başkan Sezer'i her defasında halk arasında görmeyi alışkanlık haline getirdiklerini belirten Gevaşlılar, yapılan çalışmaların tüm aşamasını Başkan Sezer'in kendilerine anlattığını ve şeffaf belediyecilikte Başkan Sezer'in örnek olduğunu dile getirdiler. Gevaş halkı iftiralara karşı birlik ve beraberlik içerisinde yerel yönetime tam destek vermeyi sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer; bir takım odakların iftiralarını yayınladığı video ile boşa çıkardı.

Gönül Belediyeciliğinin ve AK Belediyeciliğin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, bu kez bir takım odakların sosyal medyadaki iftiralarına sosyal medyada yayınladığı bir video ile cevap verdi. Amacının olası bir şekilde vatandaşı yanıltmak isteyen kişilerin emellerini boşa çıkarmak olduğunu ve bu yüzden videoyu yayınladığını belirten Başkan Sezer, konuşmasında "Yaklaşık iki gündür bazı yayın organlarında ve bazı sosyal hesaplarda tarafımıza iftiralar atılmaktadır. Bu iftiralardan biri Belediye Başkanı seçildikten sonraki süreçte yaklaşık 300 bin lira değerinde bir saati kolumuza taktığımıza ilişkindir. Kolumda mevcut olan saat yaklaşık 6 yıldır almış olduğum ve piyasa değeri 500 liralık bir saattir. Bunun aksini ispat etmek isteyen vatandaşlarımıza saatimi teslim edebilirim. Gevaş Belediye Başkanı olarak değil 300 bin liralık, değil 100 bin liralık bin liralık dahi koluma takmayı zul adleden bir insanım. Şahsıma yönelik diğer bir iftira ise belediye başkanı olarak seçildikten sonra belediye başkanlık makam odasına yaklaşık 500 bin liralık bir değişim yaptığımıza yönelik iftiradır. Belediye Başkanı olarak seçildikten sonraki günden bugüne makam odasında değişen iki şey olmuştur. Biri isimlik diğeri arka taraftaki kitaplığımdır. Bunun dışında makam odasında bir değişiklik olmamıştır. Bir sehpayı dahi makam odasına almadığımıza tüm Gevaşlı vatandaşlarımız şahittir. Bu tür iftiraları atarak insanların şahsiyetlerini itibarsızlaştırmaya çalışmak, gayri ahlaki bir şekilde saldırmak bu memleketin hiç bir insanına yakışmaz" ifadelerini kullandı.

GEVAŞ HALKINDAN BAŞKAN SEZER'E TAM DESTEK

Sosyal medyada kim tarafından ortaya atıldığı bilinmeyen iftiralara tepki gösteren Gevaş halkı da Başkan Sezer'den yana memnun olduklarını belirterek Başkan Sezer ve ekibine tam destek verdi. Başkan Sezer'i her defasında halk arasında görmeyi alışkanlık haline getirdiklerini belirten Gevaşlılar, yapılan çalışmaların tüm aşamasını Başkan Sezer'in kendilerine anlattığını ve şeffaf belediyecilikte Başkan Sezer'in örnek olduğunu dile getirdiler. Gevaş halkı iftiralara karşı birlik ve beraberlik içerisinde yerel yönetime tam destek vermeyi sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.