GEVAŞ'TA YÜZLER GÜLÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2020 - 09:31, Güncelleme: 17.11.2020 - 09:31

GEVAŞ'TA YÜZLER GÜLÜYOR

​​​​​​​Van Gevaş Belediyesi yoluna asfaltla devam ediyor. Başkan Murat Sezer'in takip ettiği çalışmalar ilçe halkınca takdirle karşılanıyor.
Gevaş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kış ayları öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Gevaşlıları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarabilmek için yoğun çalışma içerisine giren Gevaş Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçede dört bir koldan adeta seferberlik başlattı. Her talebi bizzat kendisi değerlendirmeyi tercih eden Başkan Murat Sezer, sahada da çalışmaların takipçisi olurken vatandaşlardan da takdir topluyor. Gönül Belediyeciliği ilçesinde en iyi şekilde hayata geçirerek, vatandaşı ile birlikte ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Sezer, uygulamaların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtti. İşte İlçe Merkezi'nden kesitler:

İşte İlçe Merkezi'nden kesitler: