GEVAŞ'TA YÜZLER GÜLÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 08:56, Güncelleme: 23.10.2020 - 08:56
 

GEVAŞ'TA YÜZLER GÜLÜYOR

​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, kış ayları öncesinde köylerdeki parke taşı döşeme işlemlerine hız verdi.
Van Gevaş'ta vatandaşlara hizmetin en iyisin sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Başkan Murat Sezer, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdürüyor. Alt ve üst yapının yanı sıra tarımsal üretimine destek veren ve Gevaş'a sahil bandı kazandırabilmek için belediyenin kıt imkanlarına rağmen büyük ilerleme kaydeden Gevaş'ta kırsal kesimler de hizmetlerden en verimli şekilde yararlanır hale geldi. Bölgesel Kalkınmanın Yerelden Başladığının bilincinde olan bir kadro ile yoluna devam eden Başkan Murat Sezer, özellikle kırsal bölgelere yönelik yaklaşımı ile takdir topluyor. Gevaş'a bağlı köylerde yaşayan vatandaşların yazın tozlu kışın ise çamurlu yollarından kurtulması için köylerde parke taşı döşeme uygulamalarına devam eden Gevaş Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kış ayları öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Sezer'in tasarruf tedbirleri ile elde edilen meblağların köylerdeki hizmete nakledildiği Gevaş'ta vatandaşlar Başkan Sezer ve ekibinin çalışmalarından memnun olduğu gözlemlendi. AK Belediyeler Medya Ailesinin Gevaş ile ilgili yaptığı haberlere gelen olumlu yorumlarla birlikte Gevaş halkının daha nice AK hizmetler alacağına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, kış ayları öncesinde köylerdeki parke taşı döşeme işlemlerine hız verdi.

Van Gevaş'ta vatandaşlara hizmetin en iyisin sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Başkan Murat Sezer, merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdürüyor. Alt ve üst yapının yanı sıra tarımsal üretimine destek veren ve Gevaş'a sahil bandı kazandırabilmek için belediyenin kıt imkanlarına rağmen büyük ilerleme kaydeden Gevaş'ta kırsal kesimler de hizmetlerden en verimli şekilde yararlanır hale geldi.

Bölgesel Kalkınmanın Yerelden Başladığının bilincinde olan bir kadro ile yoluna devam eden Başkan Murat Sezer, özellikle kırsal bölgelere yönelik yaklaşımı ile takdir topluyor. Gevaş'a bağlı köylerde yaşayan vatandaşların yazın tozlu kışın ise çamurlu yollarından kurtulması için köylerde parke taşı döşeme uygulamalarına devam eden Gevaş Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kış ayları öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Sezer'in tasarruf tedbirleri ile elde edilen meblağların köylerdeki hizmete nakledildiği Gevaş'ta vatandaşlar Başkan Sezer ve ekibinin çalışmalarından memnun olduğu gözlemlendi. AK Belediyeler Medya Ailesinin Gevaş ile ilgili yaptığı haberlere gelen olumlu yorumlarla birlikte Gevaş halkının daha nice AK hizmetler alacağına şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.