GEVAŞ'TA YOĞUN MESAİ SÜRÜYOR

İlçeler 29.06.2022 - 16:03, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:27
 

GEVAŞ'TA YOĞUN MESAİ SÜRÜYOR

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Sezer kilit taşı üretim tesislerini ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Gevaş'ta günlük 2 bin metrekare kilit taşı üretimine sahip fabrikayı hizmete sunarak, ilçenin her noktasına ulaşmak için gecesini gündüzüne katan Başkan Sezer ve ekibi, vatandaşın takdirini görüyor. Göreve geldiği günden itibaren ilçe halkının taleplerini ön plana alan bir belediyecilik anlayışı ile yollarına devam edeceklerini dile getiren Başkan Sezer'in hizmet yönündeki uygulamaları tüm ilçe halkı tarafından da destek görüyor. Başkan Sezer dün yine ilçe temaslarında bir yandan üretim tesislerini diğer yandan ise Elmalı mahallesinde çalışmaları tamamlanan yolda incelemelerde bulundu. Başkan Sezer temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Elmalı Mahallemizde asfalt serim işimiz ile kilit taşı fabrikamızda üretimimiz gece olmasına rağmen devam ediyor. Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Sezer kilit taşı üretim tesislerini ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Gevaş'ta günlük 2 bin metrekare kilit taşı üretimine sahip fabrikayı hizmete sunarak, ilçenin her noktasına ulaşmak için gecesini gündüzüne katan Başkan Sezer ve ekibi, vatandaşın takdirini görüyor. Göreve geldiği günden itibaren ilçe halkının taleplerini ön plana alan bir belediyecilik anlayışı ile yollarına devam edeceklerini dile getiren Başkan Sezer'in hizmet yönündeki uygulamaları tüm ilçe halkı tarafından da destek görüyor. Başkan Sezer dün yine ilçe temaslarında bir yandan üretim tesislerini diğer yandan ise Elmalı mahallesinde çalışmaları tamamlanan yolda incelemelerde bulundu. Başkan Sezer temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Elmalı Mahallemizde asfalt serim işimiz ile kilit taşı fabrikamızda üretimimiz gece olmasına rağmen devam ediyor. Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.