GEVAŞ'TA PROJELER YÜKSELİYOR

İlçeler 24.07.2022 - 14:51, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:58

GEVAŞ'TA PROJELER YÜKSELİYOR

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, yapımı devam eden yüzme yavuzu inşaatında incelemelerde bulundu.
Van Gevaş'ta alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi ekipleri, ilçenin her noktasına ulaşarak takdirleri topluyor. Başkan Sezer'in her aşamasını birebir takip ettiği uygulamalarda bu kez Yüzme havuzu yapım çalışmalarına yoğunlaşıldı. Çalışmaları sahada inceleyerek bilgiler alan Başkan Sezer yaptığı kısa değerlendirmesinde "Gevaş ilk yüzme yavuzuna kavuşuyor. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi. Gevaş'ta vatandaş taleplerini ön planda tutuklarını ve buna göre rota belirlediklerinin de altını çizen Başkan Sezer, ilçede kalıcı mahiyette daha nice projeler hayata kazandıracaklarını dile getirdi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ