GEVAŞ'TA PANDEMİ HASSASİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2020 - 16:40, Güncelleme: 20.10.2020 - 16:40
 

GEVAŞ'TA PANDEMİ HASSASİYETİ

​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi ekipleri, pandemi sürecinde gece gündüz demeden hijyen çalışmalarına devam ediyor.
Pandemi döneminde Doğu Anadolu'nun en başarılı ilçeleri arasında yer alan Van'ın Gevaş ilçesinde Başkan Murat Sezer'in talimatlarıyla çalışmalar devam ediyor. Önceki süreçlerde ilçe genelinde düzenli olarak ilaçlamalar yapan ve vatandaşı bilgilendirmeye yönelik bir çok alanda faaliyetler gerçekleştiren Gevaş Belediyesi, gece ve gündüz demeden hijyen ve temizlik uygulamasını sürdürüyor. Belediye Başkanı Murat Sezer de, çalışmaların birebir takipçisi olarak süreci başarı ile yönetirken, Belediye Temizlik İşleri Bağlı ekipler Gevaş'ın en işlek caddelerini yine köpüklü su ile yıkayarak vatandaşlardan tam not aldı. Gevaşlılar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Sezer'e ve ekibine teşekkür etti. Başkan Sezer de vatandaşlara bir kez daha sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarında dikkatli olunması konusunda çağrıda bulundu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi ekipleri, pandemi sürecinde gece gündüz demeden hijyen çalışmalarına devam ediyor.

Pandemi döneminde Doğu Anadolu'nun en başarılı ilçeleri arasında yer alan Van'ın Gevaş ilçesinde Başkan Murat Sezer'in talimatlarıyla çalışmalar devam ediyor. Önceki süreçlerde ilçe genelinde düzenli olarak ilaçlamalar yapan ve vatandaşı bilgilendirmeye yönelik bir çok alanda faaliyetler gerçekleştiren Gevaş Belediyesi, gece ve gündüz demeden hijyen ve temizlik uygulamasını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Murat Sezer de, çalışmaların birebir takipçisi olarak süreci başarı ile yönetirken, Belediye Temizlik İşleri Bağlı ekipler Gevaş'ın en işlek caddelerini yine köpüklü su ile yıkayarak vatandaşlardan tam not aldı. Gevaşlılar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Sezer'e ve ekibine teşekkür etti. Başkan Sezer de vatandaşlara bir kez daha sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarında dikkatli olunması konusunda çağrıda bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.