GEVAŞ'TA KISITLAMA FIRSATA DÖNÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2020 - 10:15, Güncelleme: 25.11.2020 - 10:15

GEVAŞ'TA KISITLAMA FIRSATA DÖNÜŞTÜ

​​​​​​​Gevaş Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu süreci hizmete dönüştürerek ilçede gidilmedik bölge bırakmadı.
Murat Sezer Başkanlığındaki Van Gevaş Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu süreç içerisinde ilçe merkezindeki çalışmalarını sürdürdü. Özellikle trafik yoğunluğunun en asgari düzeye inmesi ile birlikte vatandaşların olası bir rahatsızlık yaşamaması için ana arterlerde süren çalışmalar sabah saatlerine kadar sürdü. Altyapıda tüm ekiplerin görev yaptığı Gevaş'ta vatandaşlar için tüm cadde ve sokaklarda yıkanarak dezenfekte edildi. Gece boyunca çalışmaların birebir takipçisi olan Başkan Murat Sezer de amaçlarının Gevaş halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. BAŞKAN SEZER GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ Öte yandan Başkan Murat Sezer, vatandaş ve esnaf temaslarını sürdürüyor. Ziyaretlerinde kurumsal çalışmaları vatandaşlara aktaran Başkan Sezer, talep ve önerileri de dinlemeyi ihmal etmiyor. Talepleri birebir not alarak gerekli birimlere ileten Başkan Murat Sezer, ortak paydada bir araya gelerek Gevaş'ın sorunlarına kalıcı çözümler üreteceklerini belirtti. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN SEZER GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ