GEVAŞ'TA HAYALLER GERÇEK OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 13:34, Güncelleme: 29.10.2020 - 13:34
 

GEVAŞ'TA HAYALLER GERÇEK OLUYOR

Gevaş Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kuşluk Okulundaki minik öğrencilerin hayallerine ışık tuttu.
Van Gevaş'ta gençleri eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya devam eden Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, bu anlamda merkez ve kırsal ayrımı yapmadan her bölgeye ulaşmaya devam ediyor. Gevaş'ta bu kez İlçe Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Kuşluk Okulu'na giderek çocukların hayallerini gerçekleştirdiler. İlçe Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü; ilk olarak okulun onarımını gerçekleştirdi. Okul duvarlarının sıva yapılmasının ardından başlatılan onarım çalışmalarında daha sonra duvarlar çocukların istediği gibi rengarenk boyatıldı. Çalışma sırasında eline fırçayı alan Başkan Murat Sezer de çocuklarla birlikte boyama çalışmalarına katıldı. Boyama işlemleri devam ederken bu kez çocuklara yönelik tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Çocuklara meyve suyu ve patlamış mısır ikramının yapıldığı gösterimde Hacivat İle Karagöz ve Nasrettin Hoca'dan kesitler sunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva'nın da katıldığı etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Gösterimin ardından derslikleri gezen Başkan Murat Sezer ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva miniklere hediyeler vererek derslerinde başarılar diledi. Etkinlik ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Sezer "İnsan, cehaletle her daim bir savaş halinde olmalıdır. Öncelikle kendini esir almış olan benlik duygusundan hakikate iltica etmelidir. Biz de diyoruz ki çocuklar gülümsesin ki aydınlık yarınların umudu yeşersin" dedi. Okul yönetimi ve veliler de farkındalık için Başkan Murat Sezer'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva'ya yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Gevaş Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kuşluk Okulundaki minik öğrencilerin hayallerine ışık tuttu.

Van Gevaş'ta gençleri eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya devam eden Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, bu anlamda merkez ve kırsal ayrımı yapmadan her bölgeye ulaşmaya devam ediyor. Gevaş'ta bu kez İlçe Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Kuşluk Okulu'na giderek çocukların hayallerini gerçekleştirdiler.

İlçe Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü; ilk olarak okulun onarımını gerçekleştirdi. Okul duvarlarının sıva yapılmasının ardından başlatılan onarım çalışmalarında daha sonra duvarlar çocukların istediği gibi rengarenk boyatıldı. Çalışma sırasında eline fırçayı alan Başkan Murat Sezer de çocuklarla birlikte boyama çalışmalarına katıldı. Boyama işlemleri devam ederken bu kez çocuklara yönelik tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Çocuklara meyve suyu ve patlamış mısır ikramının yapıldığı gösterimde Hacivat İle Karagöz ve Nasrettin Hoca'dan kesitler sunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva'nın da katıldığı etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Gösterimin ardından derslikleri gezen Başkan Murat Sezer ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva miniklere hediyeler vererek derslerinde başarılar diledi. Etkinlik ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Sezer "İnsan, cehaletle her daim bir savaş halinde olmalıdır. Öncelikle kendini esir almış olan benlik duygusundan hakikate iltica etmelidir. Biz de diyoruz ki çocuklar gülümsesin ki aydınlık yarınların umudu yeşersin" dedi.

Okul yönetimi ve veliler de farkındalık için Başkan Murat Sezer'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva'ya yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.