GEVAŞ'TA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2020 - 12:28, Güncelleme: 08.12.2020 - 12:28
 

GEVAŞ'TA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Sezer gece yine mesai kavramı gözetmeksizin ilçe halkının evlerine konuk oldu. Başkan Sezer ziyaretlerinde talep ve önerileri dinledi.
Van Gevaş'ta İlçe Belediyesi; alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ederken, Başkan Murat Sezer de yine mesai kavramı gözetmeksizin bir yandan çalışmaları takip ediyor, diğer yandan vatandaşların adreslerine kadar giderek Gönül Belediyeciliğini sürdürüyor. Vatandaş talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edildiği Gevaş'ta Başkan Sezer dün akşam yine sokaklardaydı ve Gevaşlı vatandaşları ziyaret etti. Gelenek haline getirdiği ziyaretlerini gece geç saatlere kadar sürdüren Başkan Sezer konuk olduğu adreslerde kurumsal çalışmaları vatandaşlara aktarırken, olası talep ve önerileri de bizzat dinlemeyi tercih etti. Gevaş'ta toplumun her kesimi ile görüşmeye devam ettiklerini ve kurumsal çalışmaları ortak paydada buluşarak hayata geçirmeye özen gösterdiklerini dile getiren Başkan Sezer, kendisini evlerinde ağırlayan vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Sezer'i her defasında halkın içinde görmeye alıştıklarını belirten Gevaşlılar ise kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Sezer gece yine mesai kavramı gözetmeksizin ilçe halkının evlerine konuk oldu. Başkan Sezer ziyaretlerinde talep ve önerileri dinledi.

Van Gevaş'ta İlçe Belediyesi; alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ederken, Başkan Murat Sezer de yine mesai kavramı gözetmeksizin bir yandan çalışmaları takip ediyor, diğer yandan vatandaşların adreslerine kadar giderek Gönül Belediyeciliğini sürdürüyor. Vatandaş talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edildiği Gevaş'ta Başkan Sezer dün akşam yine sokaklardaydı ve Gevaşlı vatandaşları ziyaret etti. Gelenek haline getirdiği ziyaretlerini gece geç saatlere kadar sürdüren Başkan Sezer konuk olduğu adreslerde kurumsal çalışmaları vatandaşlara aktarırken, olası talep ve önerileri de bizzat dinlemeyi tercih etti. Gevaş'ta toplumun her kesimi ile görüşmeye devam ettiklerini ve kurumsal çalışmaları ortak paydada buluşarak hayata geçirmeye özen gösterdiklerini dile getiren Başkan Sezer, kendisini evlerinde ağırlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Sezer'i her defasında halkın içinde görmeye alıştıklarını belirten Gevaşlılar ise kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.