GEVAŞ'TA GÖNÜLLER BAŞKAN SEZER'DEN RAZI

İlçeler 07.07.2022 - 02:51, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:26

GEVAŞ'TA GÖNÜLLER BAŞKAN SEZER'DEN RAZI

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, Kuşluk Mahallesi sakinlerini ağırlayarak talep ve önerileri dinledi.
Gevaş'ta vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile Doğu Anadolu'da örnek isim olarak gösterilen ve tarım ile turizm başta olmak üzere tüm dinamikleri ile birlikte ilçesini kalkındırmayı ilke edinen Başkan Murat Sezer, gönül belediyeciliğini de elden bırakmıyor. Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren ve Şeffaf Belediyecilik anlayışındaki duyarlılığıyla adından söz ettiren Başkan Sezer, yine halkın evi gibi gördüğü makamında vatandaşları ağırladı. Vatandaşların talep ve önerilerini birebir dinleyerek yerel yönetim anlamında çözümler üreten Başkan Sezer, bu tutumuyla yine takdirleri üzerine topladı. Halkın istedikleri saatte kendilerine ulaşabileceğini belirten Başkan Sezer, "Kuşluk Mahallemizin kıymetli sakinleriyle bir araya geldik. Her birine şükranlarımı sunuyorum" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer'e teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ