GEVAŞ'TA DEĞİŞİM SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2021 - 14:03, Güncelleme: 10.10.2021 - 14:03
 

GEVAŞ'TA DEĞİŞİM SÜRÜYOR

​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, bu kez ilçe giriş yolunda bir dizi yenilikler yapılacağını duyurdu.
Gevaş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine bu kez Gevaş İlçe Giriş yolunda bir takım yeniliklere gitme kararı aldı. Van Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklığıyla yapılacak çalışma çerçevesinde güzergah üzerindeki kaldırımlar ve ışıklandırmalar ile çevre düzenlemesinde yeniliklere gidilecek. Konu ile ilgili Gevaş Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Yaptığımız yoğun çalışmalar sonucunda Gevaş’ımızın giriş yolu Gevaş’a yakışacak bir görünüme sahip olacaktır. Gevaş Belediyesi ve Büyük Şehir Belediyesinin  ortak çalışmalarıyla Gevaş’ımızın giriş yolu, yeni kaldırımlarıyla, ışıklandırmalarıyla en yakın zamanda daha güzel bir görünüme kavuşacaktır.Şimdiden Gevaşlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verildi. Gönül Belediyeciliği çerçevesinde ilçesine en iyi hizmeti sunan Başkan Sezer ve ekibinin bu yöndeki uygulamaları vatandaşlar tarafından da destek görmeye devam ediyor.
​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, bu kez ilçe giriş yolunda bir dizi yenilikler yapılacağını duyurdu.

Gevaş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine bu kez Gevaş İlçe Giriş yolunda bir takım yeniliklere gitme kararı aldı. Van Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklığıyla yapılacak çalışma çerçevesinde güzergah üzerindeki kaldırımlar ve ışıklandırmalar ile çevre düzenlemesinde yeniliklere gidilecek. Konu ile ilgili Gevaş Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Yaptığımız yoğun çalışmalar sonucunda Gevaş’ımızın giriş yolu Gevaş’a yakışacak bir görünüme sahip olacaktır. Gevaş Belediyesi ve Büyük Şehir Belediyesinin  ortak çalışmalarıyla Gevaş’ımızın giriş yolu, yeni kaldırımlarıyla, ışıklandırmalarıyla en yakın zamanda daha güzel bir görünüme kavuşacaktır.Şimdiden Gevaşlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verildi.

Gönül Belediyeciliği çerçevesinde ilçesine en iyi hizmeti sunan Başkan Sezer ve ekibinin bu yöndeki uygulamaları vatandaşlar tarafından da destek görmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.