GEVAŞLI GENÇLERE MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 16:32, Güncelleme: 18.09.2020 - 16:32

GEVAŞLI GENÇLERE MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, spor sahasına yeni bir tribün ve koşu alanı yapılacağı müjdesini verdi.
Çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Van'ın Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, belediyecilik hizmetlerinde olduğu kadar gençlere yönelik yaklaşımı ile de takdirleri üzerine topluyor. İlçenin gelişimine katkı sunan projeleri hayata geçiren Başkan Murat Sezer, genç nüfusa sahip Gevaş'ın bu özelliğinin farkında olarak gençlere pozitif ayrıcalık sağlıyor. İlçede gençlere yönelik hizmetlerin de çokça konuşulduğu Gevaş'ta Başkan Murat Sezer; son olarak spor sahasının büyütülüp, yeni bir tribün ve koşu alanı işi ihaleye çıkıldığı müjdesini verdi. Gelişme ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Sezer, "Gençlik ve Spor Bakanımızla görüşmelerimiz neticesinde GEVAŞ’ımızın spor sahasını büyütüp, yeni bir tribün ve koşu alanı işi ihaleye çıkmıştır. Bu hafta içinde başlanılacaktır.Tüm Gevaşlı hemşerilerim adına Gençlik ve Spor Bakanımıza şükranlarımı sunarım" dedi. İşi sıkı tutarak soluğu spor sahasında alan Başkan Sezer, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak sahanın yeni haliyle hizmete sunulacağını söyledi. (www.akbelediyeler.com)