GEVAŞ'A BİR SPORTİF TESİS DAHA

İlçeler 23.06.2022 - 15:08, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54
 

GEVAŞ'A BİR SPORTİF TESİS DAHA

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, yapımı tamamlanan halı sahada incelemelerde bulunarak tesisin hayırlı olmasını diledi.
Gevaş'ta, ilçe gençliğinin ve vatandaşların daha rahat koşullarda sportif faaliyetlerde bulunması için bu yöndeki yatırımlarına ara vermeden devam eden Başkan Murat Sezer, bu kez yapımı tamamlanan halı sahayı gezdi. Beraberindeki çocuklarla birlikte sahayı gezen Başkan Sezer, bu yöndeki çalışmalarının devam edeceğini belirterek "Mutluyuz, çünkü mutlu olmamıza vesile olan bir hizmeti daha halkımızla buluşturmanın onurunu yaşıyoruz. Dokuzağaç, İkizler, Kayalar, Güzelkonuk mahallemize bir halı daha kazandırdık. İnşallah burada gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımız daha çok sportif f    aaliyetlerde bulunacaklardır. Bu hizmetin yapımında bizlere duaları ile destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim" dedi.   Ak Belediyeler Medya Ajansı
Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, yapımı tamamlanan halı sahada incelemelerde bulunarak tesisin hayırlı olmasını diledi.

Gevaş'ta, ilçe gençliğinin ve vatandaşların daha rahat koşullarda sportif faaliyetlerde bulunması için bu yöndeki yatırımlarına ara vermeden devam eden Başkan Murat Sezer, bu kez yapımı tamamlanan halı sahayı gezdi. Beraberindeki çocuklarla birlikte sahayı gezen Başkan Sezer, bu yöndeki çalışmalarının devam edeceğini belirterek "Mutluyuz, çünkü mutlu olmamıza vesile olan bir hizmeti daha halkımızla buluşturmanın onurunu yaşıyoruz. Dokuzağaç, İkizler, Kayalar, Güzelkonuk mahallemize bir halı daha kazandırdık. İnşallah burada gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımız daha çok sportif f    aaliyetlerde bulunacaklardır. Bu hizmetin yapımında bizlere duaları ile destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim" dedi.  

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.