GEVAŞ LAVANTA'DA DA İDDİALI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2020 - 10:54, Güncelleme: 17.10.2020 - 10:54

GEVAŞ LAVANTA'DA DA İDDİALI

​​​​​​​Gevaş lavanta yetiştiriciliğinde "biz de varız" diyor. Ekime katılan Başkan Murat Sezer bölgesel kalkınmanın yerelden başladığını hatırlattı ve üreticilerle buluştu.
Van Gevaş'ta alt ve üst yapının yanı sıra turizm yatırımları ile bölgesel kalkınmanın yerelde başladığının en güzel örneklerini sergileyen Başkan Murat Sezer, bu kez Lavanta ekim programına katıldı. Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katılarak ekim gerçekleştiren Başkan Sezer, "Bölgemize ekonomik katkısının büyük olacağını düşündüğümüz çalışmanın hayırla vesile olmasını diliyorum" dedi. Gevaş'ın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yapan Başkan Sezer, tarımda ürün yelpazesinin geniş tutulması ve ek istihdam alanlarının oluşturulmasına Gevaş Belediyesi olarak her zaman destekçi olacaklarını söyledi. Programda vatandaşlarla bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Sezer, uygulama hakkında bilgiler aldı. Vatandaşlar da kendilerine yönelik gerek hizmet yaklaşımı gerekse Gevaş'ın geleceğine yönelik projelerinden dolayı Başkan Sezer'e teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)