GEVAŞ KISITLAMAYI FIRSATA ÇEVİRDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2020 - 09:27, Güncelleme: 14.12.2020 - 09:27
 

GEVAŞ KISITLAMAYI FIRSATA ÇEVİRDİ

​​​​​​​Van'ın Gevaş Belediyesi; hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağını yine hizmette fırsata çevirirken, Başkan Murat Sezer de kırsal da gidilmedik yer bırakmadı.
Van Gevaş'ta kurumsal çalışmaları ile ilçenin geleceğine yön veren Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, Cumartesi ve Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı süresince yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü. 2020 yılı sonuna doğru planlama dahilinde yer alan çalışmalarını tamamlamak için gerek araç gerekse personel bakımından ilçenin bir çok noktasında uygulamalarını yürüten Gevaş Belediyesi ekipleri özellikle Uğurveren Mahallesindeki yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarına yoğunlaştı. İki gün süren yoğun çalışma sonrası uygulamasını tamamlayan ekipler, bu kez vatandaşların talep ve önerileri üzerine benzer çalışmalarını ilçenin diğer bölgelerinde sürdürdü. BAŞKAN SEZER DE SAHADAYDI Hafta sonu yine ekiplerin sahadaki çalışmalarının takipçisi olan Başkan Sezer de gerek denetim gerekse Gönül Belediyeciliği kapsamında ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Sezer, Koçak ve Aydınocak Mahallelerine giderek burada kurumsal çalışmaları inceledi. Koçak Yayla yolunun artık araç trafiği ile ulaşılabilir olduğunu belirten Başkan Sezer temaslarında mahallelinin çay ikramlarına eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet ederek olası sorunları dinleyen ve kurumsal çözümler üreten Başkan Sezer, iki gün süren yoğun mesaisini Pazar günü akşam saatlerinde tamamladı. Başkan Sezer'in sürekli olarak halk arasında olmasından dolayı memnuniyetlerini ileten Gevaşlılar, gerek kurumsal çalışma gerekse gönül belediyeciliği kapsamında kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Van'ın Gevaş Belediyesi; hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağını yine hizmette fırsata çevirirken, Başkan Murat Sezer de kırsal da gidilmedik yer bırakmadı.

Van Gevaş'ta kurumsal çalışmaları ile ilçenin geleceğine yön veren Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, Cumartesi ve Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı süresince yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü. 2020 yılı sonuna doğru planlama dahilinde yer alan çalışmalarını tamamlamak için gerek araç gerekse personel bakımından ilçenin bir çok noktasında uygulamalarını yürüten Gevaş Belediyesi ekipleri özellikle Uğurveren Mahallesindeki yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarına yoğunlaştı. İki gün süren yoğun çalışma sonrası uygulamasını tamamlayan ekipler, bu kez vatandaşların talep ve önerileri üzerine benzer çalışmalarını ilçenin diğer bölgelerinde sürdürdü.

BAŞKAN SEZER DE SAHADAYDI

Hafta sonu yine ekiplerin sahadaki çalışmalarının takipçisi olan Başkan Sezer de gerek denetim gerekse Gönül Belediyeciliği kapsamında ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Sezer, Koçak ve Aydınocak Mahallelerine giderek burada kurumsal çalışmaları inceledi. Koçak Yayla yolunun artık araç trafiği ile ulaşılabilir olduğunu belirten Başkan Sezer temaslarında mahallelinin çay ikramlarına eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet ederek olası sorunları dinleyen ve kurumsal çözümler üreten Başkan Sezer, iki gün süren yoğun mesaisini Pazar günü akşam saatlerinde tamamladı. Başkan Sezer'in sürekli olarak halk arasında olmasından dolayı memnuniyetlerini ileten Gevaşlılar, gerek kurumsal çalışma gerekse gönül belediyeciliği kapsamında kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.