GEVAŞ İÇİN TARİHİ GÜN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2021 - 18:30, Güncelleme: 03.10.2021 - 18:30
 

GEVAŞ İÇİN TARİHİ GÜN

​​​​​​​Gevaş için hayalleri gerçeğe dönüştüren Başkan Murat Sezer'in gecesini gündüzüne katarak gerçekleştirdiği doğalgaz projesinde saha çalışmalarına başlandı.
Gevaş'ta alt ve üst yapı anlamında bir çok yeniliğin öncüsü olan Başkan Murat Sezer, hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Murat Sezer'in yoğun çabaları neticesinde ilçede doğal gaz kazı çalışmalarına başlanıldı. Yediden yetmişe tüm Gevaşlıların dört gözle beklediği doğalgaz için bu kurban kesilerek dualar eşliğinde kazı çalışmalarına start verildi. Açılışa tüm Gevaşlılar akın ederek emeklerinden dolayı Başkan Murat Sezer’e ve ekibine tebrikler yağdı. Başkan Sezer burada yaptığı konuşmasında "Yaklaşık 2.5 senedir yoğun çaba sarf ettiğimiz, geceleri uykumuzu kaçıran, huzurumuzu kaçıran doğalgaz İçin gecemi gündüzüme katarak tüm ilgili merciler işe iletişime geçtik defalarca ziyaretlerde bulunduk. Çok şükür çabalarımız sonuç vererek ilçemize bu gün itibari ile çalışmaları başlattık. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
​​​​​​​Gevaş için hayalleri gerçeğe dönüştüren Başkan Murat Sezer'in gecesini gündüzüne katarak gerçekleştirdiği doğalgaz projesinde saha çalışmalarına başlandı.

Gevaş'ta alt ve üst yapı anlamında bir çok yeniliğin öncüsü olan Başkan Murat Sezer, hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Murat Sezer'in yoğun çabaları neticesinde ilçede doğal gaz kazı çalışmalarına başlanıldı. Yediden yetmişe tüm Gevaşlıların dört gözle beklediği doğalgaz için bu kurban kesilerek dualar eşliğinde kazı çalışmalarına start verildi. Açılışa tüm Gevaşlılar akın ederek emeklerinden dolayı Başkan Murat Sezer’e ve ekibine tebrikler yağdı.

Başkan Sezer burada yaptığı konuşmasında "Yaklaşık 2.5 senedir yoğun çaba sarf ettiğimiz, geceleri uykumuzu kaçıran, huzurumuzu kaçıran doğalgaz İçin gecemi gündüzüme katarak tüm ilgili merciler işe iletişime geçtik defalarca ziyaretlerde bulunduk. Çok şükür çabalarımız sonuç vererek ilçemize bu gün itibari ile çalışmaları başlattık. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.