GEVAŞ BELEDİYESİ İLÇENİN DÖRT BİR NOKTASINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2022 - 16:21, Güncelleme: 20.05.2022 - 16:21

GEVAŞ BELEDİYESİ İLÇENİN DÖRT BİR NOKTASINDA

​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmalarına devam ediyor.
Van Gevaş'ta alt ve üst yapı çalışmalarına devam eden Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi ekipleri, ilçenin her noktasına ulaşarak takdirleri topluyor. Başkan Sezer'in her aşamasını birebir takip ettiği çalışmalar son olarak yol yapım, bakım ve onarım uygulamalarına yoğunlaştı. Yazın tozlu kışın ise çamurlu güzergahlardan Gevaşlıları kurtarmak adına devam eden uygulamalarda merkez ve ilçe ayrımı yapılmıyor. Başkan Sezer ve ekibinin çalışmalarından memnun kaldıklarını belirten Gevaş halkı gerek yerel yönetim çalışmalarından gerekse gönül belediyeciliği tutumundan dolayı Başkan Sezer'e teşekkür etti.