GEVAŞ BAŞKANINI SEVİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 22:16, Güncelleme: 29.08.2020 - 22:16
 

GEVAŞ BAŞKANINI SEVİYOR

​​​​​​​Mütevaziliği ve çalışkanlığı ile dikkat çeken Başkan Murat Sezer, makam edindiği Gevaş sokaklarında halkın talep ve önerilerini dinleyeme devam ediyor.
Gevaş'a hizmetlerin en iyisini sunabilmek için bir yandan projeler üreten diğer yandan projelerin gerçekleşmesi için Başkent Ankara'da bakanlıklar nezdinde kaynak arayışları sürdüren genç ve başarılı Belediye Başkanı Murat Sezer, Doğu Anadolu'da gönül belediyeciliğinin de örnek adresi olarak gündeme gelmeye devam ediyor. Makamı Gevaş'ın sokakları edinen ve her defasında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Sezer yine halkın yanında yer aldı. Kurumsal çalışmaları vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda yönlendiren Başkan Sezer'in bu davranışı ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. İlçedeki çalışmaları her defasında vatandaşlarla paylaşan Başkan Sezer dün yine Gevaş sokaklarına inerek talepleri bizzat dinledi. Sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konusunda da uyarılarda bulunan Başkan Sezer, hizmetin en iyisini Gevaş halkı ile buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Mütevaziliği ve çalışkanlığı ile dikkat çeken Başkan Murat Sezer, makam edindiği Gevaş sokaklarında halkın talep ve önerilerini dinleyeme devam ediyor.

Gevaş'a hizmetlerin en iyisini sunabilmek için bir yandan projeler üreten diğer yandan projelerin gerçekleşmesi için Başkent Ankara'da bakanlıklar nezdinde kaynak arayışları sürdüren genç ve başarılı Belediye Başkanı Murat Sezer, Doğu Anadolu'da gönül belediyeciliğinin de örnek adresi olarak gündeme gelmeye devam ediyor.

Makamı Gevaş'ın sokakları edinen ve her defasında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Sezer yine halkın yanında yer aldı. Kurumsal çalışmaları vatandaşların talep ve önerileri doğrultusunda yönlendiren Başkan Sezer'in bu davranışı ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. İlçedeki çalışmaları her defasında vatandaşlarla paylaşan Başkan Sezer dün yine Gevaş sokaklarına inerek talepleri bizzat dinledi. Sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen konusunda da uyarılarda bulunan Başkan Sezer, hizmetin en iyisini Gevaş halkı ile buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.